16854215_8423_4a73_a1db_2367c618723e20210705145413.webp

Kinderkamer en gordijnen

Die eerste periode na de geboorte van jouw kindje is een slopende tijd met weinig nachtrust. Doorslapen is er nog niet bij. Maar je kunt ze wel een handje helpen natuurlijk...

Door in de babykamer te kiezen voor blinderende raambekleding, help je je baby met doorslapen. Maar welke (ook wel blackout genoemde) raamdecoratie is leuk voor de babykamer?

Daarvoor moet je jezelf eigenlijk eerst een aantal vragen stellen:
- Kijk eerst naar het geheel: speels ja; overkill nee. Druk dessin op de wand? Dan een rustige bijpassende raambekleding.
- Ga je voor twee lagen, of liever voor een all-in-one oplossing?
- Wil je ook overdag de inkijk tegen gaan?
- Heb je lelijke buizen weg te werken aan de zijkanten van het raam? Kies dan liever lange gordijnen tot op de grond.

Alles ineen oplossingen zijn bijvoorbeeld de speelse duo rolgordijnen (ook wel Multishade of Twist genoemd). Deze bestaan uit twee gekleurde banen die over elkaar heen schuiven. Ze zijn er in blinderende varianten en je kunt ze zowel opendraaien voor de privacy stand, of dichtdraaien voor het volledig buitensluiten van licht. Ook een gewoon rolgordijn doet de truc natuurlijk.

Chique speelsheid krijg je met dupligordijnen of plisségordijnen. Beide vouwen zich op als een harmonica, precies passend in jouw raamkozijn. Ze zijn er in veel kleuren, zelfs in lichte, door de blackout coating aan de achterzijde.

Daarnaast zijn er enige gordijnstoffen met vrolijke dessins voor de babykamer. Of de stof zelf blindeert, maakt niet zoveel uit; alles kan gevoerd worden. Leuk met bijpassende vitrage!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay