laminaat_impressive_klassieke_eik_bruin_quickstep20210414113429.webp

Vloer in natuurlijke kleuren

Een houten vloer is niet meer weg te denken uit ons interieur. Maar wat dacht je van andere natuurlijke materialen onder je voeten? Met de vloeren in aardse kleuren maak je van je vloer een ware eyecatcher!

Wat dacht je van een houten vloer, gelegd in een leuk patroon, of een leemgrijze PVC-vloer die zorgt voor een neutrale uitstraling, geschikt als canvas voor de rest van je interieur? Ook met PVC-tegel in een donkere moddertint breng je direct een gezellige en warme sfeer in huis.

Aardetinten nodigen uit tot het combineren met andere natuurlijke kleuren. En dat geldt helemaal voor je vloer. Zo haal je niet alleen de natuur in huis, die van zichzelf al een rustige sfeer geeft, maar zorg je daarmee ook voor rust in je hoofd. En wat buiten werkt, werkt ook binnenshuis: het wordt nooit teveel, de balans zit in de kleuren, net als in de natuur zelf.

Deze krachtige kleuren van de natuur kun je goed combineren. Ga bijvoorbeeld voor een zandkleurig vloerkleed op een donkere vloer. En als je dat karpet in een organische vorm neemt, blend je zonder problemen natuur in je interieur. Of kies voor kast van onbewerkt hout, en maak je het af met een bank in een rode of zeeblauwe kleur. Ook okergeel en oranje brengen warmte en gezelligheid. Zo leg je accenten en zorg je ervoor dat alles perfect past bij de natuurlijke, comfortabele sfeer.

Dus ga je voor rust en comfort in deze onrustige tijden, ga dan voor aards en laat de kracht van de natuur voor je werken.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay