de_ideale_kleuren_raamdecoratie_voor_jouw_slaapkamer___ahoh20210121165400.webp

Trendy raamdecoratie op maat voor in de slaapkamer

Het idee dat raamdecoratie vooral praktisch moet zijn is gelukkig verleden tijd. Niet alleen gordijnen zijn een waar sieraad voor elke ruimte in je huis, ook vitrage, rolgordijnen en shutters passen nu perfect in elk interieur. Welke raamdecoratiekleuren mogen absoluut niet ontbreken in de slaapkamer?

Gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen of vitrage: ze zijn in elke kleur verkrijgbaar, met leuke prints en daardoor ideaal voor de slaapkamer. Dus zoek je een manier om je slaapkamer een make-over te geven, begin dan eens bij dat wat er voor je raam hangt.

Rustgevende kleuren
Zachte tinten zoals groen of roze, zorgen direct voor een rustige, comfortabele sfeer. Ook met een hippe print kun je deze nog beter in je interieur laten blenden. Wil je liever iets meer uitgesproken? Dan kun je een inbetween met print combineren met een contrasterende kleur overgordijnen: een échte eyecatcher. Overigens kun je in de slaapkamer ook uitstekend werken met ton-sur-ton kleuren omdat je raamdecoratie vaak combineert.

Ga voor een thema
Een slaapkamer waarin je je één voelt met de natuur, een landelijke slaapkamer of juist een romantische? Je kunt je raamdecoratie daar helemaal op aanpassen. Romantische shutters die de kleur van de muur extra naar voren laten komen. Of vouwgordijnen van een natuurlijk materiaal, die een groene muur helemaal aanvullen. Zo creëer je met je raamdecoratie niet alleen een sfeer, maar het past ook helemaal in wat jij wil uitstralen en waar jij je comfortabel bij voelt.

Verduistering
Een slaapkamer moet donker zijn en gevoerde gordijnen zijn dan behalve prachtig ook praktisch. Als je gordijnen voert dan kun je trouwens ook uit de voeten met een lichtere kleur gordijnen. Mooi als je liever een lichte basis hebt in je slaapkamer. Maar ook met rolgordijnen kun je spelen met licht, waardoor de kleuren in je slaapkamer er op elk moment van de dag anders uitzien. Of heb je je hart verpand aan shutters die je slaapkamer omtoveren in een romantische plek waar je helemaal kunt ontspannen?

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay