desso_sense_of_marble_geel_goud20210215141847.webp

Goud in interieur combineren met vloer

Als je het leuk vindt om in je interieur te werken met metallic kleuren - denk hierbij aan goud, zilver, koper, messing - dan is het belangrijk dat je de basis op orde hebt. En met de basis bedoelen we bijvoorbeeld de vloer.

Spelen met je interieur is leuk, net als een stukje trend meenemen in je eigen woonstijl. Vaak is een neutrale vloer het beste uitgangspunt. Maar wat is neutraal? Met een metallic trend werken betekent natuurlijk niet dat je een gouden of zilveren vloer legt. Zulke trends zie je eerder terug in accessoires, kleurgebruik en behang. Kortom de ‘items’ die gemakkelijker te verwisselen zijn.

Kijken we naar goud en zilver, dan past daar bijna elke vloer en vloerkleur wel bij. Naturel hout, betonlook of lichte tegellook. Voorbeeld: een eiken visgraat pvc-vloer, een zwarte statement muur, afgestyled met gouden lampen en kandelaars. Tijdloos, chique, maar ook hip en trendy. Daarentegen oogt een betonlook pvc of vinylvloer natuurlijk wat strakker, maar maak je ‘fris’ met de gouden accenten in je interieur. Je geeft het gewoon je eigen draai.

Maar stel je wil toch dat stapje verder… dan is een marmerlook vloerbedekking met geelgouden touch - ja dat bestaat écht! - behalve gedurfd ook uitermate chique. Behoud je liever je betonlook op de vloer, dan kun je van zo’n ‘goudkleurige’ vloerbedekking ook heel mooi een vloerkleed op maat laten maken. En kijk vooral eens hoe je de kleuren kunt laten terugkomen in bijvoorbeeld je gordijnen of op de muren!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay