thuiswerken_inj_ouw_stijl20210702112349.webp

Thuiswerkplek inrichten met de juiste woonstijl

Behoor jij inmiddels ook tot één van de vele thuiswerkers? Grote kans dat je enige tijd en energie hebt gestoken in het aankleden van je werkplek. Wat stond bij jou voorop?

In het aankleden van een thuiswerkplek, herken je de persoon. Toog jij meteen naar de vakhandel voor interieur- en kleuradvies? Of zat je aan de eettafel temidden van het dagelijkse gewoel? Tien tegen één dat jouw werkplek aansluit op zowel jouw woonstijl, als je persoonlijkheid.

Ben je van nature ongedwongen en prettig chaotisch? Dan heb je vast een retro, bohemian, shabby chique, of urban interieur.
Hou je juist van strakke orde en rust, dan heb je misschien wel een industriële-, moderne-, klassieke-, of basic woonstijl.
Pas je je makkelijk aan? Misschien heb jij toevallig een landelijke-, romantische of Scandinavisch woonstijl.

Bij het inrichten van een werkplek thuis kun je ‘all the way’ gaan, of het praktisch aanpakken. Aan jou de keuze. Wel kun je - zowel qua stijl als praktisch gemak - een aantal zaken laten meespelen.

Op nummer één zou je lijf moeten staan. Een Arbo-technische zithouding is een vereiste. Zit je niet goed? Tijd om over aanpassingen als stoel, tafel, laptop verhoging, opbergruimte en lichtinval en dergelijke na te gaan denken.

Dan kun je mooi meteen aan de hand van je woonstijl je plan trekken. Schaf alle nieuwe benodigdheden consequent aan in de materialen en kleuren die passen bij jouw woonstijl. Hout, kunststof of staal bijvoorbeeld.

Of je nu een aparte werkkamer hebt, of een geïntegreerde, als je voor eenheid gaat, bereik je onverwachts mooie resultaten. Het is een combinatie van plek én inrichting die voor optimaal comfort zorg. En vergeet hierbij vooral niet de juiste raambekleding… een zonnetje is heerlijk, maar niet op je beeldscherm!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay