zwarte_vloer_tarkett20200828174555.webp

Zwarte vloer geeft rust in je interieur

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Ga je dan voor hout, pvc of tapijt? Als je het materiaal gekozen hebt, is daar de volgende keuze: de kleur? Kies jij voor een vloer die eenheid en rust creëert in je interieur en tegelijkertijd stoer en elegant is? Lees snel verder waarom een vloer in veelzijdig zwart dé keuze is voor jou.

Een zwarte houten vloer geeft een warme en elegante uitstraling. Perfect voor een ruimte waarin je met licht kunt spelen. Het contrast geeft een prachtig effect in jouw huiskamer. Of kies voor een zwarte vloer met bijvoorbeeld een marmerprint. Dit maakt je vloer een echte eyecatcher, én zorgt ervoor dat de onvermijdelijke stofjes en oneffenheidjes, onopgemerkt blijven. 

Liever wat afwisseling in kleur? Kies een vloerkleed met een contrasterende kleur die ook terugkomt in de rest van je interieur. Je zult zien dat deze kleuren echt tot leven komen. Zo creëer je nog meer veelzijdigheid en eenheid in je huis. 

Zorg je ervoor dat je het contrast met de andere kleuren niet te groot is, dan behoud je de balans en voorkom je dat het ‘too much’ wordt. Met een crèmekleur op de muur, of een andere zachte, lichte kleur bereik je het allermooiste effect.

En mocht je geen groot budget hebben... dan kun je altijd met speciale vloerverf je bestaande vloer zwart verven.
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay