bn_fiore_paas_geel_20200310154334.webp

Wooninspiratie paasgeel, op de muur

Met kleur breng je leven in de brouwerij, of je brengt juist rust in je interieur. En met een nieuw jaargetijde voor de deur, is je huis misschien ook weer toe aan een nieuwe dosis kleur. 

Geel is van oudsher de kleur van Pasen, maar nog veel meer is het dé kleur van de lente, die met haar eerste zonnestralen alles in goud verandert. Maar welke kleuren gebruiken we dit voorjaar nog meer in huis? En wat doe je op de muur? 

Of je nu kiest voor een romantisch of juist uitgesproken interieur; warme, aardetinten voeren de boventoon in het kleurenpallet van het eerste jaar van het nieuwe decennium, en die mogen gezien worden.

Omdat deze tinten elkaar perfect aanvullen en genoeg ruimte geven voor contrast, kun je er eindeloos mee variëren. Wil je je huis een romantische uitstraling geven? Kies dan voor meubels in een zachtere tint, zoals een roze bank. 
Kies voor zachtgele eettafelstoelen in een aaibare velvet-stof of lichtgroene gordijnen. Combineer deze lichte tinten met een muur van fotobehang, een ‘urban jungle’ of een azuurblauw behang met print voor het ultieme wow-effect.

Kortom, het is een en al spelen met kleur dit voorjaar, waarbij je met tint-op-tint, accessoires in houttinten, metaalkleuren en van natuurlijke materialen, eindeloos kunt blijven variëren.   

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay