woonkeuken_vloer_interfloor_dynamic_wood20201208133636.webp

Vinyl en pvc praktische vloer voor in de keuken

Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 

Ode aan vloeren die onderhoudsarm en tegelijkertijd prachtig zijn. Want ze bestaan. Zoals een pvc vloer in houtlook of betonlook. Die wil je dus niet alleen in de keuken, maar gelijk in je hele huis! Ze zijn van kunststof maar bijna niet van echt hout of steen te onderscheiden. Maar wel vriendelijker geprijsd. Er kan gewoon vloerverwarming onder, waardoor het comfort ervan alleen maar hoger wordt. De natuurlijke uitstraling zie je niet alleen, je kunt ‘m ook voelen. Door een speciale techniek is het namelijk mogelijk pvc vloeren met ‘houtnerven’ te maken. 

Ook vinyl is verkrijgbaar in een betonlook of houtlook. Zo’n vloer is slijtvast en voelt zacht aan. Maar vergis je niet, hij is oersterk en kan langdurig zware belasting van meubels doorstaan. En, heel handig, vinyl vloeren zijn kamerbreed verkrijgbaar, dus geen onnodige naden. Een ander voordeel is dat vinyl antistatisch is. Je houdt ‘m dan ook gemakkelijk stofvrij. Vinyl is eigenlijk veelzijdiger dan je denkt.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay