basis_woontrends_wijzonol20200109133816.webp

Woontrends: de basis

Hoe wil je de nieuwe woontrends in jouw interieur verwerken? Ga je het rigoureus aanpakken door de kleur op de muur, de raamdecoratie en de vloeren te veranderen, of beperk je het tot de aanschaf van nieuwe accessoires? 

Kies je voor de trend van groen in huis of ga je voor het warme, aardse interieur? Een combinatie van trends kan natuurlijk ook.

Om de nieuwe woontrends toe te passen kun je het beperken tot een bepaalde ruimte in huis, zoals de slaapkamer. Wil je het grootser aanpakken dan breid je dat uit naar meerdere vertrekken of misschien wel het gehele huis. In het geval van de slaapkamer kun je al volstaan met het aanpassen van je beddengoed, andere lampen op je nachtkastjes en een nieuw vloerkleed. Rustgevend is een slaapkamer in aardse en roze tinten, maar bijvoorbeeld ook in naturel en groene kleuren. Kijk wat het beste bij jou past.

Ben je echt toe aan wat anders in huis, dan kun je  ervoor kiezen de basis van je gehele interieur in een trend te vertalen. Dat kan zijn het schilderen van muren en plafonds en het vervangen van vloeren en raamdecoratie. Bij de trend groen in huis betekent dat bijvoorbeeld muren in een palet van groentinten (beperk je tot drie kleuren voor een rustig maar toch spannend effect), het leggen van een houten of kurkvloer en het plaatsen van bamboe jaloezieën voor je ramen. Door toevoeging van planten zit je er dan helemaal trendy en zen bij. En voor de durfal: zet een vrijstaand bad van terrazzo in je badkamer. Duurzaam, chique en ook heel aards. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay