duurzaam_luxaflex_plise20200109134355.webp

Woontrends en duurzaamheid

Voor de inrichting van je huis hoef je niet per se nieuwe meubels aan te schaffen. Sterker nog, hergebruik luidt het credo. Want duurzaamheid is belangrijk. Dat wil niet zeggen dat je er geen eigen draai aan kunt geven.

Het schuren van oude kasten en ze voorzien van een nieuwe lik verf, of het afstruinen van oude panden naar afgedankte vloerdelen die je opnieuw kunt gebruiken.

Voor de inrichting van ons huis zijn we steeds meer op zoek naar duurzame meubels. Dat betekent ook bewuster aankopen doen. Door te kiezen voor meubels en raambekleding en vloeren van duurzaam en eerlijk materiaal zoals hout, bamboe, hennep en wol, draag je daar tevens je steentje aan bij.

Met dergelijke meubels creëer je gelijk de knusse sfeer die zo kenmerkend is voor de woonstijl van 2020. Maar denk hierbij ook aan het maken van gezellige hoekjes in de woning. Zoals de living met een grote bank van velvet met veel kussens en warme plaids. Of de keuken, waar ambacht en handwerk in terug te zien zijn en wat anno 2020 de centrale ruimte in huis is.

In slaapkamer en badkamer komt ook de hang naar een intieme en warme sfeer terug. Dat zie je aan de natuurlijke materialen en het toenemende gebruik van kleur.  

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay