Interfloor

Ontdek Interfloor: kamerbrede vloeroplossingen

Ontdek de kamerbrede vloeroplossingen van Interfloor
Bij Decokay vind je alles wat je nodig hebt voor de inrichting en styling van jouw interieur. Ontdek nu de kamerbrede vloeroplossingen van Interfloor, dé specialist op het gebied van vloeren. Kom langs in één van onze Decokay winkels voor advies op maat en laat je inspireren. Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw interieur de perfecte finishing touch!

Geef je huis een unieke look met Interfloor's vloeroplossingen
Interfloor biedt kamerbrede en moderne vloeroplossingen die de uitstraling en inrichting van je huis kunnen veranderen. Met de honderden soorten tapijt en vinyl in talloze kleuren en dessins, is er voor elke klant en elke portemonnee wel een passende vloer te vinden. Daarnaast stelt Interfloor hoge eisen aan warmte, comfort en veiligheid, waardoor hun vloeren jarenlang meegaan. Of je nu op zoek bent naar een strakke terrazzo-look vloer voor intensief gebruik of naar een eiken plankenvloer voor in de woonkamer, Interfloor heeft het allemaal. Ontdek nu de mogelijkheden bij Decokay en geef jouw interieur de perfecte finishing touch!

Creëer een unieke look voor jouw interieur met de vloeroplossingen van Interfloor
Ontdek Interfloor: kamerbrede vloeroplossingen die jouw interieur een unieke look geven. Met honderden soorten tapijt en vinyl in talloze kleuren en dessins, is er voor elke klant en elk budget een passende vloer te vinden. Interfloor stelt hoge eisen aan warmte, comfort en veiligheid, waardoor hun vloeren jarenlang meegaan. Of je nu een strakke terrazzo-look vloer zoekt voor intensief gebruik of een eiken plankenvloer voor in de woonkamer, Interfloor heeft het allemaal. Ontdek nu de mogelijkheden bij Decokay en geef jouw interieur de perfecte finishing touch! Neem contact op voor een afspraak of kom langs in onze winkel voor inspiratie en advies.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.