Sunway

Ontdek Sunway

Wil jij je huis een nieuwe look geven? Maak dan kennis met Sunway, het merk dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle raambekleding. Kom langs bij een Decokay locatie en zie zelf hoe Sunway je interieur kan transformeren!

Waarom kiezen voor Sunway?

  • Kwaliteit en Duurzaamheid: Langdurige materialen die mooi blijven.


  • Innovatief Design: Stijlvolle ontwerpen die passen bij elke interieurtrend.


  • Functionaliteit: Praktische en gebruiksvriendelijke raambekleding.


  • Energie-efficiëntie: Helpt bij het reguleren van temperatuur en lichtinval.


Wat vind je in het Sunway assortiment?
Sunway heeft een breed assortiment raambekleding, van strakke rolgordijnen tot elegante vouwgordijnen en stijlvolle jaloezieën. Elke optie is ontworpen om jouw ruimte een unieke uitstraling te geven, met een perfecte mix van stijl en praktische bruikbaarheid.

Sunway: Een slimme keuze voor jouw huis
Bij Sunway geloven we dat raambekleding meer is dan alleen maar een mooi uiterlijk. Het gaat om het creëren van de perfecte sfeer in jouw huis, met producten die het leven makkelijker maken. Denk aan gemakkelijke bediening en slimme oplossingen die bijdragen aan jouw wooncomfort.

Kom langs en laat je inspireren
Klinkt goed? Duik in de wereld van Sunway en ontdek hoe we jouw huis kunnen opfrissen. Kom eens langs bij een Decokay locatie en laat je inspireren. En als je persoonlijk advies wilt of de producten zelf wilt ervaren, maak dan een afspraak. We helpen je graag bij het kiezen van de perfecte Sunway raambekleding voor jouw thuis.

Neem contact met ons op of plan een winkelafspraak!

Heb je vragen, suggesties of wil je graag meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Liever een winkelafspraak maken? Geef dan je voorkeursdatum en -tijd aan.