STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Pure & Original is een verfmerk dat naam maakte met zijn speciale verven en duurzame productie daarvan. Het is een naam die niet meer weg te denken is in de interieur- en designwereld. Het is verf voor wie écht een statement wil maken. 

De duurzame verven van Pure & Original bevatten alleen de beste (niet schadelijke) grondstoffen. Daardoor zijn ze ecologisch, vegan, en vanzelfsprekend op waterbasis. Met 100% natuurlijke en organische pigmenten, is het VOS -percentage minimaal (soms zelfs 0%) en dat is goed voor de gezondheid van kinderen, of mensen met allergieën.

Welk oppervlak je ook wil schilderen, je muren, plafond, vloer, trap of radiator, voor elke klus heeft Pure & Original een verf die precies recht doet aan jouw materiaal. Kies je voor ultra mat, hoogglans, poederzacht of juist voor die kenmerkende kleurnuances die een aantal van deze verven heeft, dan wordt jouw project een echte eyecatcher. Maar ook het praktische aspect wordt niet vergeten, zo zijn er ook waterafstotende verven, en speciale afwerkingsproducten - bijvoorbeeld wax of sealers - om de prachtige verven te beschermen.

De collectie verven bestaat uit meer dan 140 uitgesproken kleuren. Van zachte pastels tot diep donkere of vergrijsde tinten. Deze zijn leverbaar in 7 soorten verf: Fresco kalkverf, Classico krijtverf, Licetto (egaal mat afwasbaar, krasvast), Marrakech Walls (met beton-look of Tadelakt look), Traditional Paint lakverf, Carazzo lakverf en Kalei gevelverf.

Voor al je klussen vind je bij de Pure & Original verf natuurlijk ook je gereedschap en aanvullende producten zoals kwasten, primers, ontvetter en sealers, wax en zeep.

ontdek de
Marrakech Walls,
van Pure & Original
betonlook zonder stucen

meer over
kalkverf

ontdek de
Licetto;verf collectie
van Pure & Original

meer over
Krijtverf van
Pure en Original

Iets speciaals met je muren doen?

Vraag in de winkel naar deze bijzondere collectie verf!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP