pure_original_licetto_polarblue20220530155123.webp

Verf met liefde voor mens en natuur

Pure & Original is een verfmerk dat naam maakte met zijn speciale verven en duurzame productie daarvan. Het is een naam die niet meer weg te denken is in de interieur- en designwereld. Het is verf voor wie écht een statement wil maken. 

Duurzaam schilderen?

Bestel de exclusieve verf van Pure & Original in onze verfshop!

decokayverfshop.nl

De duurzame verven van Pure & Original bevatten alleen de beste (niet schadelijke) grondstoffen. Daardoor zijn ze ecologisch, vegan, en vanzelfsprekend op waterbasis. Met 100% natuurlijke en organische pigmenten, is het VOS-percentage minimaal (soms zelfs 0%) en dat is goed voor de gezondheid van kinderen, of mensen met allergieën.

Welk oppervlak je ook wil schilderen, je muren, plafond, vloer, trap of radiator, voor elke klus heeft Pure & Original een verf die precies recht doet aan jouw materiaal. Kies je voor ultra mat, hoogglans, poederzacht of juist voor die kenmerkende kleurnuances die een aantal van deze verven heeft, dan wordt jouw project een echte eyecatcher. Maar ook het praktische aspect wordt niet vergeten, zo zijn er ook waterafstotende verven, en speciale afwerkingsproducten - bijvoorbeeld wax of sealers - om de prachtige verven te beschermen.

De collectie verven bestaat uit een groot aantal, prachtige kleuren. Van zachte pastels tot diep donkere of vergrijsde tinten. Deze zijn leverbaar in verschillende soorten verf: Fresco kalkverf, Classico krijtverf, Licetto (egaal mat afwasbaar, krasvast), Marrakech Walls (met beton-look of Tadelakt look), Traditional Paint lakverf, Carazzo lakverf en Kalei gevelverf.

Voor al je klussen vind je bij de Pure & Original verf natuurlijk ook je gereedschap en aanvullende producten zoals kwasten, primers, ontvetter en sealers, wax en zeep.

Deel dit artikel

Advies nodig over verf die bij jou past?

Ontvang persoonlijk advies in onze winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay