STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Pure & Original is een verfmerk dat naam maakte met zijn speciale verven en duurzame productie daarvan. Het is een naam die niet meer weg te denken is in de interieur- en designwereld. Het is verf voor wie écht een statement wil maken. 

Verf met liefde voor mens en natuur

De duurzame verven van Pure & Original bevatten alleen de beste (niet schadelijke) grondstoffen. Daardoor zijn ze ecologisch, vegan, en vanzelfsprekend op waterbasis. Met 100% natuurlijke en organische pigmenten, is het VOS -percentage minimaal (soms zelfs 0%) en dat is goed voor de gezondheid van kinderen, of mensen met allergieën.

Welk oppervlak je ook wil schilderen, je muren, plafond, vloer, trap of radiator, voor elke klus heeft Pure & Original een verf die precies recht doet aan jouw materiaal. Kies je voor ultra mat, hoogglans, poederzacht of juist voor die kenmerkende kleurnuances die een aantal van deze verven heeft, dan wordt jouw project een echte eyecatcher. Maar ook het praktische aspect wordt niet vergeten, zo zijn er ook waterafstotende verven, en speciale afwerkingsproducten - bijvoorbeeld wax of sealers - om de prachtige verven te beschermen.

De collectie verven bestaat uit een groot aantal, prachtige kleuren. Van zachte pastels tot diep donkere of vergrijsde tinten. Deze zijn leverbaar in verschillende soorten verf: Fresco kalkverf, Classico krijtverf, Licetto (egaal mat afwasbaar, krasvast), Marrakech Walls (met beton-look of Tadelakt look), Traditional Paint lakverf, Carazzo lakverf en Kalei gevelverf.

Voor al je klussen vind je bij de Pure & Original verf natuurlijk ook je gereedschap en aanvullende producten zoals kwasten, primers, ontvetter en sealers, wax en zeep.

ontdek de
Marrakech Walls,
van Pure & Original
betonlook zonder stucen

Meer over
Fresco kalkverf
van Pure & Original

meer over
kalkverf

ontdek de
Licetto verf collectie
van Pure & Original

meer over
Krijtverf van
Pure en Original

Iets speciaals met je muren doen?

Vraag in de winkel naar deze bijzondere collectie verf!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP