luxaflex_hor20220531141339.webp

Met Luxaflex® ongestoord genieten van frisse lucht

Een Luxaflex® hor houdt niet alleen insecten buiten, maar horren kunnen tegenwoordig zelfs beschermen tegen hooikoorts pollen! Ga voor een Luxaflex® rolhor, raamhor, hordeur, plissé hor, of vaste hor. Plaats horren bijtijds en geniet deze zomer onbezorgd van frisse lucht - en vrije luchtwegen.

Een kwaliteits- hor kopen?

Bekijk het brede Luxaflex® aanbod in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Als het om horren gaat, heeft Luxaflex® een aanbod op maat, dat staat voor kwaliteit en innovatie. In elke ruimte kan een hor geplaatst, van kozijn tot bijzondere raamvorm, van serre tot erker en van dakraam tot schuifdeur of -pui. Of je nu kiest voor een vaste hor of inzethor. 

Naast de plissé- en rolhordeuren, is de scharnierende hordeur een praktische en stijlvolle oplossing bij openslaande terras- of balkondeuren. Voor schuifpuien is er de schuivende hordeur.

Profielkleuren
De Luxaflex® profielen zijn standaard in vier kleuren beschikbaar. Bij de Luxaflex® inzethorren zijn er zelfs zes kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn alle RAL kleuren mogelijk om ze aan te laten sluiten op jouw kozijnen.

Het gaas
Afhankelijk van het gekozen Luxaflex® model is er ook voor het gaas keuze uit meerdere soorten in verschillende kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet met zijn fijne structuur aan de hoogste kwaliteitseisen voor duurzaamheid. Last van hooikoorts? Ga dan voor plisségaas of vlakgaas in de hor, dan ben je ook meteen beschermd tegen pollen!

Alle Luxaflex® horren worden op maat gemaakt. Bij Decokay laten we graag de verschillende stoffen, bedieningssystemen en afwerkingen zien.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay