STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een kwaliteits- hor kopen?

Bekijk het brede Luxaflex® aanbod in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

Een Luxaflex® hor houdt niet alleen insecten buiten, maar horren kunnen tegenwoordig zelfs beschermen tegen hooikoorts pollen! Ga voor een Luxaflex® rolhor, raamhor, hordeur, plissé hor, of vaste hor. Plaats horren bijtijds en geniet deze zomer onbezorgd van frisse lucht - en vrije luchtwegen.

Met Luxaflex® ongestoord genieten van frisse lucht

Met Luxaflex® ongestoord genieten van frisse lucht

Als het om horren gaat, heeft Luxaflex® een aanbod op maat, dat staat voor kwaliteit en innovatie. In elke ruimte kan een hor geplaatst, van kozijn tot bijzondere raamvorm, van serre tot erker en van dakraam tot schuifdeur of -pui. Of je nu kiest voor een vaste hor of inzethor. 

Naast de plissé- en rolhordeuren, is de scharnierende hordeur een praktische en stijlvolle oplossing bij openslaande terras- of balkondeuren. Voor schuifpuien is er de schuivende hordeur.

Profielkleuren
De Luxaflex® profielen zijn standaard in vier kleuren beschikbaar. Bij de Luxaflex® inzethorren zijn er zelfs zes kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn alle RAL kleuren mogelijk om ze aan te laten sluiten op jouw kozijnen.

Het gaas
Afhankelijk van het gekozen Luxaflex® model is er ook voor het gaas keuze uit meerdere soorten in verschillende kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet met zijn fijne structuur aan de hoogste kwaliteitseisen voor duurzaamheid. Last van hooikoorts? Ga dan voor plisségaas of vlakgaas in de hor, dan ben je ook meteen beschermd tegen pollen!

Alle Luxaflex® horren worden op maat gemaakt. Bij Decokay laten we graag de verschillende stoffen, bedieningssystemen en afwerkingen zien.

Horren tips, productinfo en inspiratie blogs

Bekijk alle Decokay-informatie hierover...

impressie
Luxaflex® horren

blog
Hor ervoor
insecten buiten

advies
Uit welke materialen
bestaan horren?

over
Luxaflex®
hoogwaardige
en slimme
oplossingen

Een kwaliteits- hor kopen?

Bekijk het brede Luxaflex® aanbod in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • De beste kleuren voor je raambekleding
  Raamdecoratie of raambekleding is voor een groot deel bepalend voor de sfeer in je interieur. Het kan een ruimte opfleuren, of juist een bedompte sfeer geven. En als je eenmaal raamdecoratie gekozen hebt, verander je ook niet meer zo snel. Welke kleur kies je dan?
 • Wat hangen we voor het raam in 2022?
  Toen het leven nog eenvoudig was… Hadden we gordijnen of jaloezieën voor de ramen. Tegenwoordig zijn de innovaties en trends bijna niet bij te houden. Weten wat de raamtrends - en vooral mogelijkheden - zijn in ‘22?
 • Wat is Scandinavische raamdecoratie?
  Hoe gezellig ‘hygge’ de Scandinavische woonstijl ook mag zijn, voor de ramen blijft het vooral rustig, met een open blik naar buiten. Een gemakkelijk ezelsbruggetje: in donkere wintermaanden veel licht, in lichte zomermaanden goed af kunnen sluiten.

DECOKAY BLOGS

 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
 • Een haat-liefde verhouding met de elementen…
  Dubbel… Dat is de beste omschrijving van mijn gevoel over het Hollandse klimaat. Zou ik in een tropisch oord willen wonen? Zeker niet. Noch in een koud klimaat. Die afwisseling van spijs doet mij wel eten. Maar… ik zou graag wel de lusten, maar niet de lasten willen hebben…
 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP