STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een Luxaflex® hor houdt niet alleen insecten buiten, maar horren kunnen tegenwoordig zelfs beschermen tegen hooikoorts pollen! Ga voor een Luxaflex rolhor, raam hor, hordeur, plissé hor, of vaste hor. Plaats horren bijtijds en geniet deze zomer onbezorgd van frisse lucht - en vrije luchtwegen.

Als het om horren gaat, heeft Luxaflex een aanbod op maat, dat staat voor kwaliteit en innovatie. In elke ruimte kan een hor geplaatst, van kozijn tot bijzondere raamvorm, van serre tot erker en van dakraam tot schuifdeur of -pui. Of je nu kiest voor een vaste hor of inzethor. 

Naast de plissé- en rolhordeuren, is de scharnierende hordeur een praktische en stijlvolle oplossing bij openslaande terras- of balkondeuren. Voor schuifpuien is er de schuivende hordeur.

Profielkleuren
De Luxaflex® profielen zijn standaard in vier kleuren beschikbaar. Bij de Luxaflex® inzethorren zijn er zelfs zes kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn alle RAL kleuren mogelijk om ze aan te laten sluiten op jouw kozijnen.

Het gaas
Afhankelijk van het gekozen Luxaflex® model is er ook voor het gaas keuze uit meerdere soorten in verschillende kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet met zijn fijne structuur aan de hoogste kwaliteitseisen voor duurzaamheid. Last van hooikoorts? Ga dan voor plisségaas of vlakgaas in de hor, dan ben je ook meteen beschermd tegen pollen!

Alle Luxaflex® horren worden op maat gemaakt. Bij Decokay laten we graag de verschillende stoffen, bedieningssystemen en afwerkingen zien. 

Horren tips, productinfo en inspiratie blogs

Bekijk alle Decokay-informatie hierover...

impressie
Luxaflex® horren

blog
Hor ervoor
insecten buiten

advies
Uit welke materialen
bestaan horren?

over
Luxaflex ®
hoogwaardige
en slimme
oplossingen

Een kwaliteits- hor kopen?

Bekijk het brede Luxaflex aanbod in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Bromvliegen, wespen, muggen - opvliegen!
  We doen er tegenwoordig alles aan om de insecten stand op peil te houden. Lepeltjes suiker, insectenhotels, beplanting, noem maar op. Maar binnen willen we ze liever niet! Zijn ze eenmaal binnen, dan worden ze ‘vogelvrij’ verklaard. Horren zijn dan dé milieuvriendelijke oplossing.
 • Raamdecoratie; vergeet ook de functie niet!
  Raamdecoratie is een term die tegenwoordig veel beter van toepassing is dan de term ‘raambekleding’. Er is aanbod van de meest schitterende inbetweens- tot aan rijke overgordijnstoffen. En van vernuftige zonwerende duettes tot plissés. Kunstwerkjes voor je ramen dus. Soms spreken we zelfs van zonwering voor binnen.

DECOKAY BLOGS

 • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
  Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…
 • Laat me slapen!
  Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
 • Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
  Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP