HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Sigma Rapid de super sneldrogend lakverf voor buiten | Decokay

Een speciaal door Sigma ontwikkeld gemodificeerde alkydhars zorgt bij temperaturen tussen 0°C en 25°C voor een super snelle droging in de eerste droogfase. De Sigma Rapid verf is daardoor al kleefvrij na 2 uur en de Rapid Primer is zelfs overschilderbaar na 3 uur. Het speciale bindmiddel heeft nog een ander voordeel: na de eerste droogfase verloopt het verouderingsproces van het Sigma Rapid verfsysteem trager dan bij conventionele alkyd systemen. Daarmee is de verflaag duurzaam elastisch.

Het perfecte eindresultaat in uitdagende omstandigheden.

In, voor Nederland bekende, uitdagende omstandigheden behaalt u met Sigma Rapid toch het perfect eindresultaat. Tijd en overlast worden hierdoor bespaart, waardoor u van het eindresultaat nog sneller kunt genieten.

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

VOOR BUITEN BLOGS

VOOR BUITEN INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VOOR BUITEN leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP