STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Coretec is de nieuwste revolutie in harde vloeren en vormt daardoor een goed alternatief voor andere harde vloeren zoals vinyl, klik- of laminaatvloeren.

COREtec pvc vloer met unieke kurklaag

Coretec vloeren zijn gemaakt van gerecycled hout, bamboe, kalksteen en vinyl. De onderlaag van Coretec bestaat uit een flexibele kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping, een aparte ondervloer is daardoor niet nodig. Bovendien kan de vloer door vaste, verlijmde onderlaag op elke basis worden gelegd. En dat leggen is zeer eenvoudig door het kliksysteem.

Coretec vloeren zijn geschikt voor alle ruimtes, ook de natte zoals de badkamer.
Coretec vloeren zijn 8 mm dik en hebben een 0,5 mm slijtlaag. Twee toplagen UV-lak maken de vloer vlekbestendig en gemakkelijk in onderhoud.

De vloeren van Coretec gaan een leven lang mee, er wordt een levenslange garantie geleverd bij gebruik in een woning. Ze zijn vrij van stoffen - zoals lood en ftalaat - die niet goed zijn voor onze gezondheid. Ook zijn de vloeren zeer geschikt voor ruimtes waar kinderen of volwassenen met een minder goede gezondheid verblijven, ze hebben het zogenoemde Greencard Gold certificaat.

EXTRA INFO OVER: CORETEC PVC VLOER MET UNIEKE KURKLAAG

WAT IS KLIK PVC?

Als je een pvc vloer wil, kun je kiezen uit twee varianten. Klik pvc of plak pvc. Denk hier niet te licht over, want beide vloeren hebben eigen, unieke eigenschappen.

Een klik pvc vloer heeft een zogenoemde uniclic verbinding die we kennen van bijvoorbeeld laminaat. Dat betekent dat deze pvc vloer vrij eenvoudig zelf te leggen is, maar ook weer gemakkelijk te verwijderen is. Door deze verbinding is een plank klik pvc ook dikker dan een strook plak pvc.

Onder klik pvc leg je een ondervloer, folie of plaat. Ook een klik pvc vloer is geschikt voor vloerverwarming. Het duurt in de praktijk alleen soms wat langer voordat de vloer is opgewarmd.

WAT IS PLAK PVC?

Kies je voor een plak pvc vloer, dan moet je het leggen aan een vakman overlaten. Bij deze variant wordt een dunne plank namelijk rechtstreeks op de vloer geplakt met speciale lijm. Er is dus geen ondervloer nodig, maar dat betekent wel dat de vloer waarop je plakt echt egaal moet zijn. 

In de meeste gevallen moet de vloer dan ook eerst geëgaliseerd worden. Ook dit is werk voor de vakman. Waarom? Omdat kleine oneffenheden in de vloer al bobbels in het pvc veroorzaken. 

Plak pvc is zeer geschikt voor vloerverwarming, de vloer warmt snel op. En ook is een plak pvc vloer geluidsarmer omdat die direct op de vloer is gelijmd. Dat maakt overigens wel dat de vloer niet ‘meeverhuisd’ kan worden.

advies
Het verschil tussen
klik PVC en plak PVC

impressie
Coretec
pvc collectie

blog
Een makkelijk te leggen
visgraat vloer is van PVC

meer over
Coretec
The Naturals Herringbone collectie

Een onderhoudsvrije vloer kiezen?

Bekijk alle soorten in onze showroom!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP