HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Een muurverf die makkelijk aan te brengen is, goed dekt, makkelijk schoon te maken is en zijn mooie uiterlijk houdt? De Alphacryl Pure Mat muurverf heeft het allemaal!

Sikkens Alphacryl Pure Mat, extreem matte muurverf

Deze extra matte, schrob vaste muurverf is gemakkelijk aan te brengen, dekt goed en droogt snel. Mocht een tweede laag nodig zijn, dan hoef je hooguit zes uur te wachten tussen de beide verflagen. Het eindresultaat mag er zijn en de wand blijft jarenlang mooi. 

De matte muurverf is bovendien goed bestand tegen zonlicht en vocht. Al deze eigenschappen maken deze verf de winnaar van het predicaat ‘als beste getest’ door de Consumentenbond. In de test werden 23 (witte) muurverven op bovenstaande eigenschappen getest waarbij de Sikkens Alphacryl Pure Mat met een 8,7 als beste in zijn soort werd beoordeeld.

blog
Sikkens
Alphacryl Pure Mat
Hoe matter hoe intiemer

blog
Jouw muur als
museumstuk

over
Sikkens

advies
Lambrisering
met muurverf:

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

VERF BLOGS

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP