STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


‘Hé Siri, open de luxaflex’. In een Smart Home is dat de normaalste zaak van wereld. Gordijnen, jaloezie, plissé of Duette® open of dicht doen zonder uit je luie stoel komen? Met een app of afstandsbediening van PowerView® Automation is dat werkelijkheid.

Van Luxaflex® kennen we allemaal de kwalitatief hoogwaardige raambekleding: Duette® Shades, Silhouette® Shades, Roman® Shades, Twist® Shades, Rolgordijnen, Horizontale Jaloezieën, Plissé® Shades en Verticale Jaloezieën. En nu heeft Luxaflex® als aanvulling op deze unieke collecties een slim, innovatief en draadloos systeem ontwikkeld: PowerView® Automation. Vanaf nu wordt de mooiste raamdecoratie ook de slimste! 

Het PowerView®-systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle PowerView®  gemotoriseerde raamdecoratie in je huis, met afstandsbediening of via een app. Van één enkel raam tot in het hele huis, in perfecte harmonie. Allemaal naar je eigen wens. 

En je hoeft helemaal geen gadgetfreak te zijn om aan de slag te gaan met deze slimme, elektrische raambekleding. Door het eenmalig instellen van zogenoemde scènes maak je het jezelf nog gemakkelijker. Programmeer onder de naam ‘bedtijd’ hoe laat je rolgordijn in de slaapkamer dicht moet… en weer open! Dan heb je er geen omkijken meer naar. Voor de bediening kunnen je kiezen uit een afstandsbediening (wel of niet aan de wand bevestigd) of met een app op je smartphone.

EXTRA INFO OVER: CREËER JE EIGEN SMART HOME MET POWERVIEW®

MET EEN POWERVIEW® HUB

Kent Home Automation voor jou geen geheimen meer? Integreer PowerView® dan met compatibele systemen voor een slim huis.

Hiervoor heb je wel de PowerView® Hub nodig, die integreert met de populairste systemen zoals:

Amazon Alexa
Apple Homekit
Google Assistant
IFTTT
Logitech®
FIBARO®
Control4®
URC®
ELAN®
Savant®
RTI
Crestron®

WAT IS EEN HUB?

Een hub is een smarthome-oplossing waarmee je apparaten in huis kunt aansturen via je smartphone of tablet. Dit geldt ook voor de slimme raamdecoratie van Luxaflex®.

Maar een hub bedient meerdere ‘slimme’ apparaten in huis. Dit zijn apparaten die op een netwerk zijn aangesloten en zo op afstand aangestuurd worden. Hierbij je kun je denken aan verlichting binnen- en buitenshuis, alarm, de verwarming of zelfs je stoomoven. 

PEBBLE® AFSTANDSBEDIENING

Is jouw huis nog niet zo ‘smart’? Met PowerView® Automation bedien je alle raambekleding in huis met een ‘gewone’ afstandsbediening; de Pebble® . Met de PowerView® Pebble®-Remote of de wandhouder, kun je je raamdecoratie met één druk op de knop bedienen.

Meer over
Go smart met Decokay

over
Luxaflex®

Impressie
PowerView™ Motorisation
app en afstandbediening

over
Luxaflex®
Duette® shades

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP