STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


‘Hé Siri, open de Luxaflex®’. In een Smart Home is dat de normaalste zaak van wereld. Gordijnen, jaloezieën, plissés of Duette® Shades open of dicht doen zonder uit je luie stoel komen? Met een app of afstandsbediening van PowerView® Automation is dat werkelijkheid.

Creëer je eigen Smart Home met PowerView® <br><br>

Van Luxaflex® kennen we allemaal de kwalitatief hoogwaardige raambekleding: Duette® Shades, Silhouette® Shades, Roman® Shades, Twist® Shades, rolgordijnen, horizontale jaloezieën, Plissé Shades en verticale jaloezieën. En nu heeft Luxaflex® als aanvulling op deze unieke collecties een slim, innovatief en draadloos systeem ontwikkeld: PowerView® Automation. Vanaf nu wordt de mooiste raamdecoratie ook de slimste! 

Het PowerView® systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle PowerView® gemotoriseerde raamdecoratie in je huis, met afstandsbediening of via een app. Van één enkel raam tot in het hele huis, in perfecte harmonie. Allemaal naar je eigen wens. 

En je hoeft helemaal geen gadgetfreak te zijn om aan de slag te gaan met deze slimme, elektrische raambekleding. Door het eenmalig instellen van zogenoemde scènes maak je het jezelf nog gemakkelijker. Programmeer onder de naam ‘bedtijd’ hoe laat je rolgordijn in de slaapkamer dicht moet… en weer open! Dan heb je er geen omkijken meer naar. Voor de bediening kunnen je kiezen uit een afstandsbediening (wel of niet aan de wand bevestigd) of met een app op je smartphone.

EXTRA INFO OVER: CREËER JE EIGEN SMART HOME MET POWERVIEW®

PEBBLE® AFSTANDSBEDIENING

Is jouw huis nog niet zo ‘smart’? Met PowerView® Automation bedien je alle raambekleding in huis met een ‘gewone’ afstandsbediening; de Pebble®. Met de PowerView® Pebble® Remote of de wandhouder, kun je je raamdecoratie met één druk op de knop bedienen.

MET EEN POWERVIEW® HUB

Kent Home Automation voor jou geen geheimen meer? Integreer PowerView® dan met compatibele systemen voor een slim huis.

Hiervoor heb je wel de PowerView® Hub nodig, die integreert met de populairste systemen zoals:

Amazon Alexa
Apple Homekit
Google Assistant
IFTTT
Logitech®
FIBARO®
Control4®
URC®
ELAN®
Savant®
RTI
Crestron®

WAT IS EEN HUB?

Een hub is een smarthome-oplossing waarmee je apparaten in huis kunt aansturen via je smartphone of tablet. Dit geldt ook voor de slimme raamdecoratie van Luxaflex®.

Maar een hub bedient meerdere ‘slimme’ apparaten in huis. Dit zijn apparaten die op een netwerk zijn aangesloten en zo op afstand aangestuurd worden. Hierbij je kun je denken aan verlichting binnen- en buitenshuis, alarm, de verwarming of zelfs je stoomoven. 

Meer over
Go smart met Decokay

over
Luxaflex®

Impressie
PowerView™ Motorisation
app en afstandbediening

over
Luxaflex®
Duette® Shades

Op zoek naar elektrisch bedienbare raambekleding?

Bekijk ons brede assortiment!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP