STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Decokay Design is het eigen merk van Decokay. Onder deze merknaam verkopen wij vloeren (PVC, laminaat, vinyl en tapijt), binnenzonwering en verf.

Decokay Design, top kwaliteit net even scherper geprijsd

De kwaliteit van de producten doet niet onder voor de andere merken die wij verkopen. Omdat de producten onder ons eigen merk Decokay Design verkocht worden, is de prijs vaak wat scherper.

PVC vloeren
PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. PVC vloeren worden al jaren veel gebruikt in winkels en bedrijfspanden, waar vloeren nou eenmaal tegen een stootje moeten kunnen. De laatste jaren echter wint deze vloer enorm aan populariteit in woonhuizen. En dat is niet raar, want deze vloer heeft heel veel voordelen en gebruiksgemakken en is nauwelijks te onderscheiden van een vloer van natuursteen of parket.

Laminaat vloeren
Laminaat bestaat uit meerdere samengeperste kunststof lagen die samen een stevige vloer vormen. Een laminaat vloer is een voordelig alternatief voor een houten of stenen vloer en is makkelijk te onderhouden. 

Vinyl vloeren
Vinyl is net als laminaat en PVC een kunststof vloer die uit meerdere lagen bestaat. Vroeger stond vinyl bekend als vloerzeil. Vinyl is leverbaar in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen (dessin, structuur en reliëf)
Een dunnere toplaag staat voor een hogere kwaliteit. Hoe dikker de toplaag, hoe meer afdrukken er in achterblijven. 

Verf
Alle verf van Decokay Design is kwalitatief hoogwaardig en heeft een vriendelijk prijskaartje. Of het nu gaat om binnenverf of buitenverf, muurverf of plafondverf, het is opgenomen in ons eigen merk assortiment.

ontdek ook
Decokay Design
Raamdecoratie

impressie
Decokay Design
PVC Visgraat collectie

meer over
Decokay Design
laminaat collectie

blog
Mooi èn gemakkelijk:
een betonlook vloer van pvc

meer over
Shutters van
DecoKay Design

meer over
Decokay Design
VINYL collectie

blog
Duette trends,
natuurlijke kleuren
en materialen

Meer over
Muurverf in alle kleuren

Wél het persoonlijk advies en goede product, niet de kosten?

Vraag naar ons eigen merk in de winkel
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

  • Bohemian stijl tuin: de verlichting
    In de tuin is verlichting belangrijk. Veel kaarsen branden is natuurlijk leuk en geeft die ontspannen sfeer. Maar je kunt ook je verlichting helemaal Ibiza-stijl doen...
  • Bohemian stijl tuin: de accessoires
    Bij een Ibiza-stijl staat het relaxen centraal. En dat doe je natuurlijk met veel leuke en vooral kleurige accessoires. En ook gordijnen spelen hierbij een belangrijk rol!
  • Bohemian stijl tuin: extra sfeermakers
    Net even dat extra om Bohemian helemaal tot leven te brengen in je tuin? Hiervoor moet je wel een beetje omdenken, maar het resultaat is verrassend en uniek.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP