STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Prachtige kracht, uitgevoerd in weelderige luxe, met high-tech snufjes, dat zijn de nieuwe gordijnstoffen uit de collectie Cachet van Holland Haag. Geïnspireerd op wereldsteden, de kleuren en geuren gevangen in luxueuze stoffen met nét dat beetje extra. Wanneer je Cachet gordijnen kiest, dan blijft dat door niemand onopgemerkt.

Cachet van Holland Haag - kosmopolitische weelde

Cachet van Holland Haag - kosmopolitische weelde
Kwaliteit staat voorop bij Cachet, zowel op het gebied van stofkeuze als innovatieve technieken. Zo is een aantal gordijnen nu ook wasbaar, of wordt een nieuwe sunblock techniek toegepast. Met sunblock op gordijnen houd je de warmte - en dus de zon op je beeldscherm écht tegen.

Ook de combinatie van opvallend contrasterende stoffen in weefwijze, is innovatief. De collectie heeft zeven sub-collecties, vernoemd naar wereldsteden als Toronto, Genève, Havanna, Sofia, Perth, Riad en Dakar. Elke stad heeft zijn eigen kenmerkende stedelijke uitstraling. 

Riad FR (inbetweens) en Dakar FR (overgordijnen) hebben beide de innovatieve sunblock techniek door een metallic coating aan de achterzijde. Die werkt dus ook op semi transparante gordijnen, wat uniek is. Zonlicht wordt tot maarliefst 58% tegengehouden, waardoor zowel geluid als warmte beter vastgehouden worden, met goede akoestiek en isolatie tot gevolg. 

Maar je valt voor deze collectie stoffen door hun elegantie. Dessins van wuivend pampasgras of bladnerven, samen met uni’s, die zo kunstig geweven zijn dat het oog blijft rusten op de speling van het licht. Alle stoffen bekoren in eerste instantie, los van dessin, door hun ingenieuze samenstelling. Glans met mat, opliggend chenille op satijnzachte glans, of metallic foliedruk. 

Qua kleur is het aanbod ruim, maar on trend. Antieke pastels naast volle diepe kleuren, modekleuren en rustige naturels.

Impressie
Holland Haag
Cachet collectie

blog
Laat je verleiden door
gordijnen van Cachet

over
Holland Haag

advies
Kunnen gordijnen op
maat gemaakt worden?

Alles weten van de extra's bij gordijnen?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP