holland_haag_valencia_petrol_x_havana_petrol20220531132743.webp

Cachet van Holland Haag - kosmopolitische weelde

Prachtige kracht, uitgevoerd in weelderige luxe, met high-tech snufjes, dat zijn de nieuwe gordijnstoffen uit de collectie Cachet van Holland Haag. Geïnspireerd op wereldsteden, de kleuren en geuren gevangen in luxueuze stoffen met nét dat beetje extra. Wanneer je Cachet gordijnen kiest, dan blijft dat door niemand onopgemerkt.

Alles weten van de extra's bij gordijnen?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Kwaliteit staat voorop bij Cachet, zowel op het gebied van stofkeuze als innovatieve technieken. Zo is een aantal gordijnen nu ook wasbaar, of wordt een nieuwe sunblock techniek toegepast. Met sunblock op gordijnen houd je de warmte - en dus de zon op je beeldscherm écht tegen.

Ook de combinatie van opvallend contrasterende stoffen in weefwijze, is innovatief. De collectie heeft zeven sub-collecties, vernoemd naar wereldsteden als Toronto, Genève, Havanna, Sofia, Perth, Riad en Dakar. Elke stad heeft zijn eigen kenmerkende stedelijke uitstraling. 

Riad FR (inbetweens) en Dakar FR (overgordijnen) hebben beide de innovatieve sunblock techniek door een metallic coating aan de achterzijde. Die werkt dus ook op semi transparante gordijnen, wat uniek is. Zonlicht wordt tot maarliefst 58% tegengehouden, waardoor zowel geluid als warmte beter vastgehouden worden, met goede akoestiek en isolatie tot gevolg. 

Maar je valt voor deze collectie stoffen door hun elegantie. Dessins van wuivend pampasgras of bladnerven, samen met uni’s, die zo kunstig geweven zijn dat het oog blijft rusten op de speling van het licht. Alle stoffen bekoren in eerste instantie, los van dessin, door hun ingenieuze samenstelling. Glans met mat, opliggend chenille op satijnzachte glans, of metallic foliedruk. 

Qua kleur is het aanbod ruim, maar on trend. Antieke pastels naast volle diepe kleuren, modekleuren en rustige naturels.

Deel dit artikel

Alles weten van de extra's bij gordijnen?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay