Iconische behangcollectie

Inspiratie komt overal vandaan. Dat uitgangspunt heeft BN Walls letterlijk gebruikt in haar tweede behangcollectie van interieur- en lifestylemerk Rivièra Maison. Deze staat namelijk in het teken van invloeden, materialen, patronen en structuren die in verschillende delen van de wereld te vinden zijn.

De nieuwste collectie behang van Rivièra Maison al gezien?

Zelf zien én voelen werkt bij deze collectie het best!

MAAK EEN AFSPRAAK

Elementen van die invloeden zijn in details van de collectie terug te zien. Denk aan botanische prints, tegeltjespatronen, subtiele streepmotieven en dessins met drijfhout. 

Zo waan je je bij het ene behang op de Savanne, het andere neemt je strandjuttend mee over een verlaten strand, wandelend door een tropisch bos of shoppend in een metropool. Voor ieder wat wils. Opvallend aan deze tweede collectie is dat er ook een heel persoonlijk behang is van alle tekeningen die de creatief directeur van Rivièra Maison, Nico Tijssen, in de loop der jaren heeft gemaakt. 

De sterke accenten van de designs zijn mooi te combineren met de op de Rivièra Maison homecollectie geïnspireerde subtiele, linnen achtergronden. Het kleurgebruik van de behangcollectie sluit hier ook naadloos op aan. Houd je van ingetogen maar toch opvallend? Zachte kleuren maar sterke patronen? Dan past dit behang bij jou!

Deel dit artikel

De nieuwste collectie behang van Rivièra Maison al gezien?

Zelf zien én voelen werkt bij deze collectie het best!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay