HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Inspiratie komt overal vandaan. Dat uitgangspunt heeft BN Walls letterlijk gebruikt in haar tweede behangcollectie van interieur- en lifestylemerk Rivièra Maison. Deze staat namelijk in het teken van invloeden, materialen, patronen en structuren die in verschillende delen van de wereld te vinden zijn.

Elementen van die invloeden zijn in details van de collectie terug te zien. Denk aan botanische prints, tegeltjespatronen, subtiele streepmotieven en dessins met drijfhout. 

Zo waan je je bij het ene behang op de Savanne, het andere neemt je strandjuttend mee over een verlaten strand, wandelend door een tropisch bos of shoppend in een metropool. Voor ieder wat wils. Opvallend aan deze tweede collectie is dat er ook een heel persoonlijk behang is van alle tekeningen die de creatief directeur van Rivièra Maison, Nico Tijssen, in de loop der jaren heeft gemaakt. 

De sterke accenten van de designs zijn mooi te combineren met de op de Rivièra Maison homecollectie geïnspireerde subtiele, linnen achtergronden. Het kleurgebruik van de behangcollectie sluit hier ook naadloos op aan. Houd je van ingetogen maar toch opvallend? Zachte kleuren maar sterke patronen? Dan past dit behang bij jou!

impressie
BN Walls
Rivièra Maison II collectie

advies
Welk type behang past bij
een landelijke woonstijl?

over
BN Walls

blog
Op reis met
Rivièra Maison

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

BEHANG BLOGS

 • 2 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Op reis met Rivièra Maison
  Geeft reizen jou inspiratie? In de nieuwe behangcollectie van Rivièra Maison voor BN Walls zie je verrassende elementen die voortkomen uit sferen en materialen uit verschillende werelddelen.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 March 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Van Gogh bij jou op de muur!
  Voorjaarskriebels? Tijd voor een frisse wind in huis! Met het behang van de tweede collectie van Van Gogh haal je de frisheid en vrolijkheid van de lente in huis. Zo’n meesterwerk als de Amandelbloesem op je muur vormt een mooie blikvanger om eindeloos bij weg te dromen.
  NAAR DE BLOG +
 • 12 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Beautiful behang
  Met een nieuw behang op de muur creëer je in een handomdraai (nou ja, behangen is best een secuur klusje) een andere uitstraling in huis. Welk behang is persoonlijk. Maar onthoud dat een warme tint, natuurlijk patroon en luxe afwerking nooit gaan vervelen.
  NAAR DE BLOG +

BEHANG INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende BEHANG leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP