HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Als het gaat om buitenlak dan is het assortiment van Sikkens een echte aanrader. Maar welke lak moet je gebruiken? Rubbol XD, AZ, SB of EPS?

 Wij snappen dat het voor jou lastig kan zijn om hierin een keuze te maken. Maar er is hoe dan ook een lak die past bij jouw klus.
 
Welke buitenlak van Sikkens je kunt gebruiken is bijvoorbeeld afhankelijk van de ondergrond die je wilt verven, maar ook van jouw wens rond glans en duurzaamheid. Waar de ene lak na vier of vijf jaar weer onderhoud nodig heeft, zijn er ook duurzame varianten die maar liefst tot tien jaar onderhoudsvrij zijn.
 
Houtwerk dat veel wordt blootgesteld aan zonlicht, heeft weer andere bescherming nodig dan kozijnen op het noorden. Het is daarom verstandig om je goed te laten adviseren over de juiste producten voordat je zelf aan de slag gaat.

EXTRA INFO OVER: BESCHERM JE BUITENHOUT GOED MET SIKKENS

RUBBOL SB

De SB is een eenvoudig te verwerken buitenlak met optimaal glansbehoud en beschermt tot zeker acht jaar. Eén van de belangrijkste eigenschappen is dat Rubbol SB geschikt is voor vier-seizoenenonderhoud; je kunt er dus het hele jaar mee werken. Deze buitenlak gebruik je voor het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunststoffen, die uiteraard volgens de voorschriften zijn behandeld.

RUBBOL EPS

Deze buitenlak is uitstekend om te gebruiken bij achterstallig onderhoud. De lak is namelijk vochtregulerend en goed vullend. Het eerste jaar een laag EPS legt een uitstekende basis voor houtwerk en geveltimmerwerk. Voor onbehandeld hout kies je één van de andere lakken. Overgronden en aflakken van staal, non-ferro metalen en harde kunststoffen kan goed met EPS.

RUBBOL AZ

Heb je een universele hoogglans lak nodig met een uitstekende dekking? En die bovendien goed vloeit? Dan kies je voor Rubbol AZ. Deze buitenlak is geschikt voor verschillende ondergronden: hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. AZ beschermt tot vijf jaar en kun je gebruiken bij buitentemperaturen tussen 5˚C tot 30˚C.

RUBBOL XD HIGH GLOSS

Zoek jij een lak met een extreem hoge duurzaamheid? Een lak die bestand is tegen alle weersinvloeden en zelfs beschermt tegen UV-stralen? Dan ben je bij Rubbol XD aan het juiste adres. Dankzij een uniek bindmiddel met optimaal glans- en kleurbehoud is overschilderen minder vaak nodig: tien jaar bewezen bescherming tegen UV en weersinvloeden. Deze krachtpatser is ook te krijgen in semi-gloss.

over
Sikkens

blog
Buiten schilderen?
Gebruik het juiste product!

advies
verf voor buiten

advies
verftrends
voor buiten

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

VERF BLOGS

VERF INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VERF leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP