De hele wereld bij je thuis

De behangcollectie Metropolitan Stories by Livingwalls van A.S. Création neemt je mee op een roadtrip langs zes Europese steden zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

Elke stad vertelt zijn verhaal, elk behang heeft een eigen karakter. Voel je vrij in Berlijn (Paul Bergmann), ervaar nieuwe invloeden gemengd met die van de oude schilders in Amsterdam (Anke & Daan), leef in harmonie met de natuur in Kopenhagen (Nils Olsson), ontdek trendy Londen (Lizzy), de passie van Milaan (Francesca) en het frivole en charmante Parijs (Lola). 

De collectie is ontworpen en gemaakt in Duitsland en biedt een diversiteit aan flamboyante bloemmotieven, verfijnde barokke prints en robuuste steen- en houtstructuren. De moderne en klassieke kleuren die een stad zo sfeervol maken, vind je terug in deze behangmerken. 

Het non-woven materiaal zorgt voor een gebruiksvriendelijk behang dat in verschillende patronen aan te brengen is. Deze collectie is bij uitstek geschikt voor iedereen die thuis wil genieten van de sfeer en ambiance van de unieke stad.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay