STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


In de Decokay Design-collectie heb je volop keuze aan raambekleding. Behalve decoratief is harde raamdecoratie vooral ook licht werend en kan het warmte werend werken.

Daarnaast biedt het privacy en heeft het een isolerende werking. De bediening is handmatig of met een elektromotor. Ook kan de raambekleding worden bevestigd met een klemsysteem. Maak vooral gebruik van de gratis meetservice die Decokay biedt bij aanschaf van raambekleding. Ook bieden wij tegen vergoeding montageservice aan.

De collectie bestaat uit: 

Duette shades, gekenmerkt door de honingraatstructuur, bestaan uit twee lagen stof. Door deze dubbele textiellaag heeft de duette een isolerende werking en worden omgevingsgeluiden gedempt. 

Plissé shades bestaan uit een enkelvoudige laag textiel. Net als de duettes zijn ook de plissé shades in vele variaties leverbaar. 

Horizontale jaloezieën zijn met verschillende lamelbreedtes leverbaar waardoor de inkijk groter of juist smaller wordt. Het aanbod bestaat uit houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën (ook geschikt voor vochtige ruimtes).

Verticale jaloezieën kunnen in diverse kleuren en motieven in textiel, aluminium en pvc/ kunststof worden geleverd.

Rolgordijnen zijn in vele variaties verkrijgbaar met diverse afwerkingen in de randen (schulprand, sierringen) en roedes, (on)beklede onderlatten en met of zonder sierkap. 

Vouwgordijnen zijn er in twee verschillende modellen. Bij het ene model trekt de stof zich op bij elke balein. Bij het tweede model trekt de stof zich om de balein op. Kijk voor het effect hiervan in de winkel.

Multishades zijn rolgordijnen uitgevoerd in een dubbele laag stof met een aantal horizontale delen, die ten opzichte van elkaar afgesteld kunnen worden. 

impressie
Decokay Design
Duette®

impressie
Decokay Design
Plissé gordijnen

blog
Raambekleding
als functionele
sfeermaker in huis

impressie
Decokay Design
Horizontale jaloezieën

impressie
Decokay Design
Verticale jaloezieën

impressie
Decokay Design
Rolgordijnen

impressie
Decokay Design
vouwgordijnen

impressie
Decokay Design
Multishades

meer over
Shutters van
DecoKay Design

Ben je er nog totaal niet uit wat je voor de ramen hangt?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP