STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Wijzonol is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar verf maakt voor de professionele schilder. In die jaren heeft het niet stil gezeten, sterker nog, Wijzonol is continu bezig met vernieuwen, verbeteren en verduurzamen.

Wijzonol; unieke verfleverancier met B Corp certificaat
Wijzonol maakt innovatieve kwaliteitsproducten. Dat betekent voor het bedrijf niet dat vernieuwde verfproducten alleen bijdragen aan de winst van de onderneming, maar ook dat het milieu aandacht krijgt, en dat de klant daadwerkelijk een betere verf krijgt.
 
Wijzonol voert duurzaamheid door in alle lagen van het bedrijf. Dat betekent enerzijds gebruik van biobased grondstoffen, lage CO2 uitstoot en een lange levensduur van verfsystemen, en anderzijds een bedrijfsvoering waarin rekening wordt gehouden met mens en milieu. Het is dan ook het eerste chemische bedrijf ter wereld dat in 2016 het B Corp certificaat heeft behaald. B Corps zijn winstgevende bedrijven die zijn gecertificeerd door het Amerikaanse non-profit B Lab om te voldoen aan strenge normen voor sociale en milieuprestaties, verantwoordingsplicht en openheid.
 
Wijzonol vaart een (eigen)zinnige duurzame koers waarbij het producten en processen stapsgewijs verbetert. Kortom, een bedrijf met een uniek karakter, waarde en kwaliteit.

blog
Wijzonol Spacklatex:
een goed product is
de halve klus

blog
Pastelkleuren 2.0

meer over
Wijzonol Lakverf
voor buiten

meer over
wijzonol
trendcorner kleuren

Op zoek naar een goede kwaliteit duurzame verf?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 
 • Matte of glanzende verf?
  Jouw binnenkozijnen toe aan een verfje? Welke kleur kies je dan? En ga je voor matte of glanzende verf? We zetten de voordelen voor je op een rij!
 • Trendkleuren voor binnenverf
  Laat je binnenkozijnen en deuren shinen met deze trendkleuren.

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP