wijzonol_muurverf20220530161907.webp

Wijzonol; unieke verfleverancier met B Corp certificaat

Wijzonol is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar verf maakt voor de professionele schilder. In die jaren heeft het niet stil gezeten, sterker nog, Wijzonol is continu bezig met vernieuwen, verbeteren en verduurzamen.

Op zoek naar een goede kwaliteit duurzame verf?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies

MAAK EEN AFSPRAAK

Wijzonol maakt innovatieve kwaliteitsproducten. Dat betekent voor het bedrijf niet dat vernieuwde verfproducten alleen bijdragen aan de winst van de onderneming, maar ook dat het milieu aandacht krijgt, en dat de klant daadwerkelijk een betere verf krijgt.
 
Wijzonol voert duurzaamheid door in alle lagen van het bedrijf. Dat betekent enerzijds gebruik van biobased grondstoffen, lage CO2 uitstoot en een lange levensduur van verfsystemen, en anderzijds een bedrijfsvoering waarin rekening wordt gehouden met mens en milieu. Het is dan ook het eerste chemische bedrijf ter wereld dat in 2016 het B Corp certificaat heeft behaald. B Corps zijn winstgevende bedrijven die zijn gecertificeerd door het Amerikaanse non-profit B Lab om te voldoen aan strenge normen voor sociale en milieuprestaties, verantwoordingsplicht en openheid.
 
Wijzonol vaart een (eigen)zinnige duurzame koers waarbij het producten en processen stapsgewijs verbetert. Kortom, een bedrijf met een uniek karakter, waarde en kwaliteit.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay