luxaflex_plisse_shades20220825163300.webp

Luxaflex® Plissé Shades: decoratief en functioneel

Luxaflex® Plissé Shades zijn decoratieve en functionele gordijnen die je voor vrijwel elke raamvorm kunt gebruiken. De stof heeft een elegant plooienpatroon met keuze tussen twee plooibreedtes.

Luxaflex® voorbeelden zien?

Bekijk ons brede aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

Plissés kunnen een vuilafstotende of zonlicht reflecterende coating krijgen. Handig als je een Plissé in je keuken wil gebruiken, of bij grote raampartijen waar veel zon op staat. Het kleurenpalet is zeer gevarieerd en ook structuren, subtiele bloemenprints of grafische dessins zijn beschikbaar. Verder heb je keuze uit vier transparanties, van lichtdoorlatend tot verduisterend. Een feestje voor je huis!
De Plissés zijn eenvoudig met SmartCord® te bedienen. Of kies voor een handgreep; het LiteRise® bedieningssysteem. Het top down/bottom up model is fijn voor privacy. Ook ideaal, je kunt twee stofkwaliteiten in één combineren om bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie te creëren.

Ga je voor gemak? Dan kun je ook PowerView® Automation combineren met je Plissé Shades. Dan bedien je ze op afstand met een afstandsbediening, een vaste wandbediening of zelfs met een app op je smartphone. En helemaal handig is dat je zo ook kunt programmeren. Elke avond op dezelfde tijd je raambekleding naar beneden is dan geen probleem meer.

Deel dit artikel

Luxaflex® voorbeelden zien?

Bekijk ons brede aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay