buitenverf_beeld_1980x1005px820220331153943.webp

Buiten schilderen doe je met Sigma

De buitenboel schilderen. De één doet het zelf met het grootste plezier en de ander ziet er als een berg tegenop en besteedt het liever uit. Het klinkt wel wat cliché misschien, maar als je de juiste producten gebruikt, is zo’n schilderklus een stuk gemakkelijker zelf te klaren.

Buiten schilderen?

Vind de perfecte verf van Sigma in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Schilderen doen we niet elke dag en daarom weten we vaak niet welk product het beste is voor het te schilderen oppervlak. Sigma heeft voor het buitenhout verschillende producten. Bijvoorbeeld voor deuren en kozijnen, of voor tuinhuis en garagedeur. Wij geven graag advies welk product het mooiste resultaat geeft bij jouw klus.

Sigma S2U primer als goede basis

Naast een goede grondverf ern aflak, heb je ook een goede primer nodig, juist ook voor buitenschilderwerk.

De primer van Sigma S2U is een grondverf die je in de zomer kunt gebruiken, maar ook in de winter. Zodra het kwik boven de 0°C komt, kun je de kwast in de hand nemen.

Deze primer dekt uitstekend en gebruik je bij het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Vergeet voor het mooiste resultaat niet eerst vetvrij te maken en te schuren. Je kunt dit product al bij temperaturen vanaf nul graden verwerken.

Deze primer vloeit goed en hecht uitstekend, dus ook bij lagere temperaturen. En voor het beste resultaat gebruik je na de S2U Primer de S2U Gloss. Beide producten halen de beste eigenschappen van elkaar naar boven en zorgen voor het perfecte eindresultaat.

Zoek je een goede buitenlak? De S2U Gloss is een gewilde buitenlak.

Zoek je een zeer duurzame hoogglanslak die ook geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud? Dan zit je met S2U Gloss goed.

Deze lak garandeert een gemakkelijke verwerking, kan bij temperaturen tussen 0°C en 30°C gebruikt worden, en is goed reinigbaar. Niet voor niets wordt deze verf veel in kustgebieden gebruikt. Dat heeft te maken met de hoge weervastheid.

De verf is geschikt voor veel soorten hout en heeft een minimale blaasvorming bij grofnervige houtsoorten. Wil je jarenlang plezier hebben van je schilderwerk? Dan kies je voor deze verf. Sigma S2U Gloss dekt uitstekend en droogt bovendien snel. En last but not least: de verf is kras- en slijtvast. 

Gronden en aflakken tegelijk? Dat kan met Sigma Schakelverf.

De Sigma schakelverf is een volwaardig één-pot systeem dat zich goed leent voor renovatie schilderwerk en in een meerjarensysteem (voor de vakman) past. De schakelverf is er in twee glansgraden: zijdeglans en halfglans. 
 
Schakelverf gebruik je vooral voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk. Het voordeel van deze professionele verf is dat je één pot gebruikt, de verf is vochtregulerend en is te krijgen in vrijwel alle kleuren. 

Deel dit artikel

Advies nodig over buitenverf?

Kom langs in onze winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay