STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De buitenboel schilderen. De één doet het zelf met het grootste plezier en de ander ziet er als een berg tegenop en besteedt het liever uit. Het klinkt wel wat cliché misschien, maar als je de juiste producten gebruikt, is zo’n schilderklus een stuk gemakkelijker zelf te klaren.

Buiten schilderen doe je met Sigma
Schilderen doen we niet elke dag en daarom weten we vaak niet welk product het beste is voor het te schilderen oppervlak. Sigma heeft voor het buitenhout verschillende producten. Bijvoorbeeld voor deuren en kozijnen, of voor tuinhuis en garagedeur. Wij geven graag advies welk product het mooiste resultaat geeft bij jouw klus.

EXTRA INFO OVER: BUITEN SCHILDEREN DOE JE MET SIGMA

SIGMA SCHAKELVERF, GRONDEN EN LAKKEN TEGELIJK

De Sigma schakelverf is een volwaardig één-pot systeem dat zich goed leent voor renovatie schilderwerk en in een meerjarensysteem (voor de vakman) past. De schakelverf is er in twee glansgraden: zijdeglans en halfglans. 
 
Schakelverf gebruik je vooral voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk. Het voordeel van deze professionele verf is dat je één pot gebruikt, de verf is vochtregulerend en is te krijgen in vrijwel alle kleuren. 

SIGMA S2U GLOSS IS ZEER DUURZAAM

Zoek je een zeer duurzame hoogglanslak die ook geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud? Dan zit je met S2U Gloss goed.

Deze lak garandeert een gemakkelijke verwerking, kan bij temperaturen tussen 0°C en 30°C gebruikt worden, en is goed reinigbaar. Niet voor niets wordt deze verf veel in kustgebieden gebruikt. Dat heeft te maken met de hoge weervastheid.

De verf is geschikt voor veel soorten hout en heeft een minimale blaasvorming bij grofnervige houtsoorten. Wil je jarenlang plezier hebben van je schilderwerk? Dan kies je voor deze verf. Sigma S2U Gloss dekt uitstekend en droogt bovendien snel. En last but not least: de verf is kras- en slijtvast. 

SIGMA S2U PRIMER ALS GOEDE BASIS

De primer van Sigma S2U is een grondverf die je in de zomer kunt gebruiken, maar ook in de winter. Zodra het kwik boven de 0°C komt, kun je de kwast in de hand nemen.

Deze primer dekt uitstekend en gebruik je bij het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Vergeet voor het mooiste resultaat niet eerst vetvrij te maken en te schuren. Je kunt dit product al bij temperaturen vanaf nul graden verwerken.

Deze primer vloeit goed en hecht uitstekend, dus ook bij lagere temperaturen. En voor het beste resultaat gebruik je na de S2U Primer de S2U Gloss. Beide producten halen de beste eigenschappen van elkaar naar boven en zorgen voor het perfecte eindresultaat.

impressie
Sigma
buitenverf

blog
Stroop je mouwen op:
we gaan buiten schilderen

advies
wat is schakelverf

advies
Buiten schilderen
in de zon

blog
Buitenschilderwerk:
vergeet de dakkapel niet!

Aan de slag met de buitenboel?

We helpen je graag op weg!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Het voorjaar, dat voel je gewoon kriebelen
    Zodra die eerste zonnestralen de koude aarde opwarmen, springt ons hart open; de zon schijnt, naar buiten! En dan 'moet' er ook ineens veel… Buitenschilderwerk, het is een last voor ons, maar echt een lust voor het hout. 
  • We maken nu tijd voor ‘Operatie Garage’ 
    We zijn al jaren aan het verbouwen en de garage naast ons huis was op de lange baan geschoven. Maar deze zomer staat ‘Operatie Garage’ op het programma. En het eindresultaat mag er zijn!
  • Tuinhuis verven: geen alledaagse klus
    Na mijn kozijnen, deuren en tuinbankje, ga ik toch ook maar aan de slag met mijn tuinhuis. Dat is weer even andere koek. Gelukkig word ik bij Decokay altijd goed verder geholpen, want welke verf is geschikt voor een tuinhuisje. Voor mijn tuinhuis kreeg ik het advies Schakelverf, daar ga ik dus mee aan de slag …  

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP