STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Ben je toe aan een nieuwe vloer? Eentje die perfect in je interieur past en ook nog eens tegen een stootje kan? De collectie PVC-vloeren van Decokay Design bestaat uit sfeervolle dessins in eigentijdse motieven en kleuren en voldoet aan al jouw woonwensen.

PVC-vloeren van Decokay Design
Een PVC (polyvinylchloride)-vloer is een kunststof vloer die bestaat uit verschillende lagen PVC. Hoe dikker de bovenste laag, hoe sterker de vloer. Een PVC-vloer is een goed alternatief voor andere harde vloeren zoals hout, natuursteen of laminaat. Heb je je zinnen gezet op een gietvloer maar is deze om allerlei redenen (bijvoorbeeld de hoge prijs) niet haalbaar? Ook dan is PVC een prima alternatief. Een PVC-vloer in welke uitvoering dan ook, is bijna niet van het echte materiaal te onderscheiden.

De Decokay Design-collectie biedt verschillende dessins zoals visgraat, hout en beton in meerdere kleuren, allemaal met een minimale dikte van 7 mm, wat voor 10dB geluidsreductie zorgt. Daardoor is deze vloer goed toepasbaar in appartementen. Bovendien is de toplaag van PVC leverbaar in twee verschillende diktes: voor een benedenverdieping waar veel inloop is, heeft een dikkere toplaag van 0,55 mm de voorkeur. Voor de slaapkamers is een dikte van 0,33 mm toereikend. Hoe dikker de toplaag, hoe hoger de kwaliteit.

Daarnaast is een PVC-vloer sterk, duurzaam, eenvoudig te onderhouden (stofzuigen en dweilen is voldoende), vochtbestendig en ook geschikt om warmte goed vast te houden. Ligt er bijvoorbeeld al vloerverwarming op de betonvloer, dan kan deze daar gewoon blijven liggen. Door deze voordelen kun je een PVC-vloer in principe in iedere ruimte leggen, zelfs in de badkamer.

Ook wat betreft de formaten heb je een uitgebreide keuze: van extra lange planken, tot verschillende formaten visgraat stroken en vierkante tegels. Dankzij de vernieuwde scantechnieken zijn de kleuren, motieven en structuren altijd levensecht en zeer natuurgetrouw.

Je legt de PVC-vloer eenvoudig zelf, dat kan zelfs over een bestaande vloer, of je laat het over aan onze deskundige vakmensen. Kies je voor de dryback-variant, dan verlijm je de vloer direct op de ondergrond. De andere mogelijkheid is de zogenaamde Silent Rigid Click (SRC) vloer, waarbij je de vloerdelen duurzaam aan elkaar vast klikt zonder lijm te gebruiken.

Bij een PVC-vloer is het belangrijk om je meubels van goede viltdoppen te voorzien. Anders kunnen er diepe krassen in de toplaag van de vloer komen. Als je eenmaal krassen hebt, blijven deze ook zichtbaar. Om dat te voorkomen, kun je de vloer beschermen met een speciale polish.

impressie
Decokay Design
Charlotta collectie

meer over
Decokay Design
vloeren

advies
Wat is Silent
rigid click (SRC)?

blog
Een vloer om
van te houden

Op zoek naar PVC, of misschien toch laminaat of vinyl?

Bekijk alle soorten in onze showroom!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP