STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Ben je toe aan een nieuwe vloer? Eentje die perfect in je interieur past en ook nog eens tegen een stootje kan? Om aan al je vloerwensen te voldoen, breidt Decokay Design haar collectie PVC-vloeren uit met sfeervolle dessins in eigentijdse motieven en kleuren.

Een vloer die tegen een stootje kan
Ben je toe aan een nieuwe vloer? Eentje die perfect in je interieur past en ook nog eens tegen een stootje kan? Om aan al je vloer wensen te voldoen, breidt Decokay Design haar collectie PVC-vloeren uit met sfeervolle dessins in eigentijdse motieven en kleuren.

Een vloer vormt de basis waarop je de rest van je interieur tot leven brengt. Behalve dat het fijn is dat een vloer perfect bij je interieur past, is het ook belangrijk dat je er weinig omkijken naar hebt. Dat geldt voor de duurzaamheid, maar zeker ook voor de vorm van leggen. De Decokay Design PVC-vloeren bieden daarvoor de juiste combinatie.

De collectie-uitbreiding biedt verschillende dessins zoals visgraat, hout en beton in meerdere kleuren, alle met een minimale dikte van 7 mm. Deze dikte voldoet aan het bouwbesluit 10dB met betrekking to geluidsreductie. Daardoor is deze vloer ook goed toepasbaar in appartementen.

Ook wat betreft de formaten heb je een uitgebreide keuze: van extra lange planken, tot verschillende formaten visgraat stroken en vierkante tegels. Dankzij de vernieuwde scantechnieken zijn de kleuren, motieven en structuren altijd levensecht en zeer natuurgetrouw. 

Je legt de PVC-vloer eenvoudig zelf, dat kan zelfs over een bestaande vloer, of je laat het over aan onze deskundige vakmensen. Kies je voor de dryback-variant, dan verlijm je de vloer direct op de ondergrond. Of kies je de clickable vloer, waarbij je de vloerdelen duurzaam aan elkaar vast klikt en er geen lijm aan te pas komt. Alle planken en tegels met een toplaag van 0,55 mm, en een IXPE-onderlaag, hebben een uniek kliksysteem (Uniclic en Unizip voor visgraat motief). Met een geïntegreerde ondervloer zijn er geen losse delen meer nodig. 

De planken van de zogenaamde Silent Rigid Click (SRC) vloeren hebben een harde kern en eenmaal in elkaar geklikt, zijn ze sterker dan een verlijmde PVC-vloer, doordat de vloer luchtvrij is en voorzien van kalksteen. 
Bij beide varianten is een goede ondergrond belangrijk. Tip: vraag advies welke ondervloer het beste bij jouw PVC-vloer past, dan krijg je het mooiste resultaat. 

De ultradunne toplaag van deze PVC-vloeren is ijzersterk en houd je ook nog eens gemakkelijk schoon. Omdat PVC behalve krasbestendig, ook zeer waterbestendig is, is het de ideale vloer voor het dagelijkse gebruik.

impressie
Decokay Design
Charlotta collectie

meer over
Decokay Design
vloeren

advies
Wat is Silent
rigid click (SRC)?

blog
Een vloer om
van te houden

Op zoek naar PVC, of misschien toch laminaat of vinyl?

Bekijk alle soorten in onze showroom!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
  Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.
 • Een prachtige én krachtige vloer… die past bij ons
  Wij waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe vloer voor onze woning, toen we de VT-Wonen design beurs bezochten (vroeger de Woonbeurs). We liepen daar met één doel; eindelijk een keuze maken voor het soort vloer. Werd het een gietvloer, tegels, laminaat of PVC… Genoeg keuze. 
 • Extra grote houten planken… van vinyl
  Een houten vloer is een lust voor het oog in veel interieurs. Maar toch heeft echt hout wel een aantal nadelen: de vloer kan gaan werken of de afwerklaag slijt. Wil jij een praktische vloer met niets dan voordelen? Laat je dan verrassen door een vinylvloer met een echt houtdessin. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP