STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Tarkett gaat eigenlijk al zover terug als 1885, toen Anders Martensson een houtbewerkingsfaciliteit voor meubels opende in Zweden. Al snel volgde een aantal overnames en nadat de organisatie de markt voor laminaatvloeren betrad, introduceerde zij in 1946 een plastic vervanger voor houtbedekking, Tarkett genaamd.

Tarkett: Innovatief in vloeren
Deze vloer werd een succes. In 2015 nam Tarkett het Nederlandse Desso over. En ook de bekende merken als Parade en Bonaparte varen onder de Tarkett-vlag.
 
Tarkett is inmiddels internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloeren. Dat resulteert onder andere in een breed scala aan vloeren in uiteenlopende woonstijlen, zoals pvc vloeren, laminaat, tapijt, vloerkleden, hout en premium vinyl.

Tarkett ontwerpt niet alleen vloeren voor woningen maar ook voor: onderwijs, gezondheids- en ouderenzorg, kantoren, winkel- en hotelinrichting, travel & leisure, sport &  welness, luchtvaart, marine, transport en industrie. 

Met onder meer 13.000 medewerkers, verschillende onderzoekslaboratoria en ontwerp- en recyclingcentra wereldwijd, doet Tarkett er alles aan om kwalitatief hoogwaardige, duurzame en modieuze vloeren te ontwerpen die je in vrijwel elke woonstijl kunt toepassen. Het bedrijf verkoopt per dag 1,3 miljoen vierkante meter vloer in meer dan honderd landen.  

blog
Maak een stijlstatement
met een vinyl vloerkleed

ontdek de
Kwaliteitstapijt
van Parade

impressie
Tarkett
Premium vinyl stroken

advies
Kan ik een vloerkleed
op maat bestellen?

Ontdek het
unieke One Soft Planks concept
van Desso!

Specifiek op zoek naar een Tarkett vloer?

Bekijk ons ruime aanbod in de showroom!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Vloeren om verliefd op te worden
  Vloeren hebben het zwaar te verduren. We leggen er een kleed op, zetten er een tafel op, maken er met onze stoelen heel wat deukjes in. Die o zo belangrijke vloer vraagt als het goed is weinig aandacht en gaat jaren mee. Mee in jouw leven en alles wat daarbij hoort. Voor welke vloer ga jij?
 • De ideale keukenvloer
  Wat is een ideale keukenvloer? Eentje die tegen een spatje en een stootje kan natuurlijk! Want iedereen laat wel eens een pan uit z’n handen glippen of knoeit met vette sauzen, koffie of rode wijn. Maar hoe zorg je ervoor dat het wel sfeervol blijft? 
 • Een vloer die de dennennaalden overleeft
  Het hoort er een beetje bij tijdens de kerstdagen; dennennaalden op de vloer en zachte winterkleden. Maar ook met z’n allen in de keuken aan de slag en daarna uitgebreid tafelen. Het is fijn als je vloer dan tegen een stootje kan.

DECOKAY BLOGS

 • Tapijt voor duizend-en-één-nachten…
  De charme van tapijt is niet iets dat veel uitleg behoeft. De meeste mensen zijn dol op het zachte gevoel onder je voeten. En niet alleen onder je voeten, want tapijt nodigt uit om gezellig op de grond te zitten, met kussens, kleden en alles binnen handbereik.
 • Vroeger was niet alles beter…
  Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
 • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
  Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP