fresco_mozaik_beeld_1980x1005px920220328163014.webp

Tarkett: Innovatief in vloeren

Tarkett gaat eigenlijk al zover terug als 1885, toen Anders Martensson een houtbewerkingsfaciliteit voor meubels opende in Zweden. Al snel volgde een aantal overnames en nadat de organisatie de markt voor laminaatvloeren betrad, introduceerde zij in 1946 een plastic vervanger voor houtbedekking, Tarkett genaamd.

Specifiek op zoek naar een Tarkett vloer?

Bekijk ons ruime aanbod in de showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Deze vloer werd een succes. In 2015 nam Tarkett het Nederlandse Desso over. En ook de bekende merken als Parade en Bonaparte varen onder de Tarkett-vlag.
 
Tarkett is inmiddels internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloeren. Dat resulteert onder andere in een breed scala aan vloeren in uiteenlopende woonstijlen, zoals pvc vloeren, laminaat, tapijt, vloerkleden, hout en premium vinyl.

Tarkett ontwerpt niet alleen vloeren voor woningen maar ook voor: onderwijs, gezondheids- en ouderenzorg, kantoren, winkel- en hotelinrichting, travel & leisure, sport &  welness, luchtvaart, marine, transport en industrie. 

Met onder meer 13.000 medewerkers, verschillende onderzoekslaboratoria en ontwerp- en recyclingcentra wereldwijd, doet Tarkett er alles aan om kwalitatief hoogwaardige, duurzame en modieuze vloeren te ontwerpen die je in vrijwel elke woonstijl kunt toepassen. Het bedrijf verkoopt per dag 1,3 miljoen vierkante meter vloer in meer dan honderd landen.  

Deel dit artikel

Specifiek op zoek naar een Tarkett vloer?

Bekijk ons ruime aanbod in de showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay