fresco_mozaik_beeld_1980x1005px920220328162943.webp

Terug naar vervlogen tijden met Mozaic & Fresco

De naam zegt het al; de tapijtcollectie Mozaic & Fresco is gebaseerd en geïnspireerd op de mozaïekwerken en fresco’s uit de Romeinse en Griekse tijd.

Onze gehele collectie tapijt, PVC, laminaat en vinyl bekijken?

We adviseren je graag in de winkel

MAAK EEN AFSPRAAK

Deze historische kunstwerken van kleine stukjes marmer en glas die met de hand werden ingelegd, staan symbool voor de decoratieve collectie kamerbreed tapijt en (op maat) vloerkleden.
 
De collectie kent twee patronen -mozaïek en fresco- en zeven verschillende kleurkeuzes; van denimblauw tot kerriegeel, metallics en gekleurd glas. In het fresco patroon is een bloemmotief toegevoegd. Het mooie is dat je de twee patronen kunt combineren omdat ze in kleur en dessin bij elkaar passen. Zo kun je bijvoorbeeld twee kleden in verschillende kleuren, patronen en formaten met elkaar mixen, zolang je maar wel voor dezelfde breedte gaat. Je krijgt dan een verrassend creatief resultaat met de uitstraling van een authentieke mozaïekvloer in een hedendaags jasje. 

De vloerkleden zijn van oersterke kwaliteit en voelen aangenaam zacht aan. Fijne bijkomstigheid is dat je vlekken niet snel ziet op dit tapijt en dat het makkelijk in onderhoud is. Wanneer je twijfelt kun je tapijtstalen aanvragen om te zien en voelen hoe het bij jou thuis staat. 

Deel dit artikel

Onze gehele collectie tapijt, PVC, laminaat en vinyl bekijken?

We adviseren je graag in de winkel

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay