shutters_dd_beeld_1980x1005px720220328162901.webp

Shutters van topkwaliteit op maat gemaakt

Dol op shutters, maar je wilt niet al te diep in de buidel tasten? Dan kies voor je shutters van ons huismerk Decokay Design: voor het leveren, inmeten en monteren van shutters van topkwaliteit. 

Altijd al van shutters gedroomd?

Vraag gerust ons advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Een shutter is een luik dat aan de binnenzijde van het raam wordt geplaatst. De horizontale lamellen, die kenmerkend zijn voor shutters, zijn handmatig verstelbaar. Hierdoor bepaal je zelf de privacy, lichtinval en sfeer in de ruimte. Door de tijdloze en elegante uitstraling en functionaliteit zijn shutters de afgelopen jaren enorm populair geworden.

De shutters worden op maat gemaakt, met een afwerking naar keuze. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in materiaal, kleur en hang en sluitwerk. Ook kunnen shutters worden gebruikt als kamerscherm / roomdivider of als kastenwand. Zelfs afwijkende maten en vormen zoals een rond of driehoekig raam zijn voor de shutters van Decokay Design geen probleem. 

In een modern interieur, of het klassiek, industrieel of landelijk is, zijn shutters niet meer weg te denken. En terecht! Shutters zijn niet alleen heel praktisch, maar ook de 'finishing touch' voor een interieur. Bovendien hebben ze een zonwerende en isolerende werking. ’s Zomers houden de shutters de warmte buiten en ’s winters houden ze de warmte binnen. 

Doordat de shutters op maat gemaakt worden, is voor elke uitdaging een oplossing. De monteur adviseert hierover graag bij het inmeten. Een shutter van Decokay Design staat voor de nostalgie van traditioneel handwerk die voldoet aan de kwaliteitseisen en gebruiksgemakken van nu. Kwaliteit, service en vakmanschap: dat is waar Decokay Design voor staat. 
 

Deel dit artikel

Altijd al van shutters gedroomd?

Vraag gerust ons advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay