STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Dol op shutters, maar je wilt niet al te diep in de buidel tasten? Dan kies voor je shutters van ons huismerk Decokay Design: voor het leveren, inmeten en monteren van shutters van topkwaliteit. 

Een shutter is een luik dat aan de binnenzijde van het raam wordt geplaatst. De horizontale lamellen, die kenmerkend zijn voor shutters, zijn handmatig verstelbaar. Hierdoor bepaal je zelf de privacy, lichtinval en sfeer in de ruimte. Door de tijdloze en elegante uitstraling en functionaliteit zijn shutters de afgelopen jaren enorm populair geworden.

De shutters worden op maat gemaakt, met een afwerking naar keuze. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in materiaal, kleur en hang en sluitwerk. Ook kunnen shutters worden gebruikt als kamerscherm/ roomdivider of als kastenwand. Zelfs afwijkende maten en vormen zoals een rond of driehoekig raam zijn voor de shutters van Decokay Design geen probleem. 

In een modern interieur, of het klassiek, industrieel of landelijk is, zijn shutters niet meer weg te denken. En terecht! Shutters zijn niet alleen heel praktisch, maar ook de ‘finishing touch ’ voor een interieur. Bovendien hebben ze een zonwerende en isolerende werking. ’s Zomers houden de shutters de warmte buiten en ’s winters houden ze de warmte binnen. 

Doordat de shutters op maat gemaakt worden, is voor elke uitdaging een oplossing. De monteur adviseert hierover graag bij het inmeten. Een shutter van Decokay Design staat voor de nostalgie van traditioneel handwerk die voldoet aan de kwaliteitseisen en gebruiksgemakken van nu. Kwaliteit, service en vakmanschap: dat is waar Decokay Design voor staat. 
 

impressie
Decokay Design
SHutters

blog
Maak van jouw
uitzicht een kunstwerk

meer over
Decokay Design
Raamdecoratie

advies
Shutters
alsroomdividers

Altijd al van shutters gedroomd?

Vraag gerust ons advies!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP