STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Sikkens Alpha Rezisto Mat is een zeer matte muurverf die extra bescherming tegen vuil en vet biedt. Een ware krachtpatser onder de matte muurverven.

Sikkens Alpha Rezisto Mat: extra bescherming tegen vuil en vet
Deze muurverf is ultiem vuilafstotend en optimaal reinigbaar. Door de water-, vuil- en vetafstotende eigenschappen blijft de muur schoon, ook in ruimtes die het zwaar te verduren hebben. Viezigheid en vlekken kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden zonder dat de verflaag wordt aangetast. Deze beschermende verf biedt dé oplossing tegen dagelijkse invloeden zoals vettige handen, eten en schoenstrepen. De Alpha Rezisto Mat is dan ook uitermate geschikt voor ruimten die intensief gebruikt worden, zoals de hal en keuken.

Stain Shield Technology
Wat maakt deze verfsoort uniek? Veel verfsoorten zijn vlekwerend. De Stain Shield Technology maakt de Alpha Rezisto Mat vuilafstotend. De technologie zorgt voor een permanente barrière zodat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in het oppervlak. De vloeistof blijft, net als bij outdoorkleding, aan het oppervlak en druppelt zo naar beneden. Hierdoor is de Alpha Rezisto Mat zeer goed reinigbaar. Op lange termijn behoudt de muurverf zijn matte uitstraling, ook als je hem vaker reinigt, het glanst dus niet op.

Heb je een huis waarin wordt geleefd? Veel kindervoeten over de vloer? Deze muurverf is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen. Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig. Ook beschermt deze muurverf tegen water, vuil en vet.

Door de extreme vuilafstotendheid is deze muurverf ideaal voor ruimtes die onderhevig zijn aan hoge dagelijkse belasting. Niet voor niets is deze muurverf ook geschikt om toe te passen binnen bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen en horecagelegenheden. Daarnaast is het uitstekend toepasbaar in keukens en (trappen)hallen en kan het in elke gewenste kleur worden gemengd. 

impressie
Sikkens
Alpha Rezisto
Easy Clean

blog
Vetvlekken op de muur
jouw grote irritatie?
De oplossing is er!

meer over
SIKKENS

advies
Muren verven
zonder strepen

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP