STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Denk je aan rolgordijnen, dan denk je aan functioneel. Toch bieden de rolgordijnen van Luxaflex® veel meer dan praktische voordelen alleen: ze zijn een verfijnd sieraad voor elk raam. 

Rolgordijnen: raamdecoratie waar je u tegen zegt!
De collectie is veelzijdig met kleuren en dessins die zijn geïnspireerd op de natuur. Warme tinten die gezelligheid, rust en een zekere finesse geven aan je interieur. Of kies je een rolgordijn met een dessin dat speelt met het buitenlicht en zo op elk moment van de dag voor een verrassende lichtinval zorgt? Wil je een statement maken? Kies dan voor een van de prachtige kleuren die de collectie rijk is, of een uitgesproken dessin dat voor een ware eyecatcher zorgt.

De stoffen zijn duurzaam geproduceerd; houden op het juiste moment de warmte of juist de koelte binnen, wat ze dus ook nog eens energiebesparend maakt. Ze worden op maat gemaakt, en zijn ook ideaal voor grote, brede ramen van bijvoorbeeld een pui of patio. Maar nu komt het: jij bent ‘in control’ over de hoeveelheid licht die je binnenlaat. Kies bijvoorbeeld een semi-transparante stof voor in de huiskamer, zodat je de hele dag van het daglicht geniet. En wil je een optimale nachtrust? Dan biedt een dim-out, die juist alle licht buiten houdt, uitkomst. 

En dat is nog niet alles. Wil je genieten van het ochtendgloren? En in de namiddag juist een beetje knusheid creëren in bijvoorbeeld je huiskamer of kantoor? Met het vernuftige PowerView® systeem bedien je je rolgordijnen op afstand. En kun je zelfs scènes instellen dankzij de programmeerfunctie zodat de rolgordijnen jouw ritme en wensen in een handomdraai volgen. 

Zoek je iets bijzonders ‘voor je raam’, kies dan voor een rolgordijn van Luxaflex®, dat functioneel, veelzijdig en finesse, perfect met elkaar combineert.

impressie
nieuwe Luxaflex®
Rolgordijnen
collectie

blog
Rolgordijnen:
zoveel meer dan
iets voor je raam’ 

meer over
LuxafleX®

advies
Wat zijn
rolgordijnen?

Soms is eenvoudig gewoon het fraaist!

Onze rolgordijnen en stoffen in de winkel bekijken?
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP