luxaflex_rolgordijnen20221017110714.webp

Rolgordijnen: raamdecoratie waar je u tegen zegt!

Denk je aan rolgordijnen, dan denk je aan functioneel. Toch bieden de rolgordijnen van Luxaflex® veel meer dan praktische voordelen alleen: ze zijn een verfijnd sieraad voor elk raam. 

Soms is eenvoudig gewoon het fraaist!

Onze rolgordijnen en stoffen in de winkel bekijken?

MAAK EEN AFSPRAAK

De collectie is veelzijdig met kleuren en dessins die zijn geïnspireerd op de natuur. Warme tinten die gezelligheid, rust en een zekere finesse geven aan je interieur. Of kies je een rolgordijn met een dessin dat speelt met het buitenlicht en zo op elk moment van de dag voor een verrassende lichtinval zorgt? Wil je een statement maken? Kies dan voor een van de prachtige kleuren die de collectie rijk is, of een uitgesproken dessin dat voor een ware eyecatcher zorgt.

De stoffen zijn duurzaam geproduceerd; houden op het juiste moment de warmte of juist de koelte binnen, wat ze dus ook nog eens energiebesparend maakt. Ze worden op maat gemaakt, en zijn ook ideaal voor grote, brede ramen van bijvoorbeeld een pui of patio. Maar nu komt het: jij bent ‘in control’ over de hoeveelheid licht die je binnenlaat. Kies bijvoorbeeld een semi-transparante stof voor in de huiskamer, zodat je de hele dag van het daglicht geniet. En wil je een optimale nachtrust? Dan biedt een dim-out, die juist alle licht buiten houdt, uitkomst. 

En dat is nog niet alles. Wil je genieten van het ochtendgloren? En in de namiddag juist een beetje knusheid creëren in bijvoorbeeld je huiskamer of kantoor? Met het vernuftige PowerView® systeem bedien je je rolgordijnen op afstand. En kun je zelfs scènes instellen dankzij de programmeerfunctie zodat de rolgordijnen jouw ritme en wensen in een handomdraai volgen. 

Zoek je iets bijzonders ‘voor je raam’, kies dan voor een rolgordijn van Luxaflex®, dat functioneel, veelzijdig en finesse, perfect met elkaar combineert.

Deel dit artikel

Soms is eenvoudig gewoon het fraaist!

Onze rolgordijnen en stoffen in de winkel bekijken?

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay