kleur_van_het_jaar_2020_beeld_1980x1005px220220328162550.webp

Sigma’s kleur van het jaar: Chinese Porcelain

Chinese Porcelain van Sigma is een tot de verbeelding sprekend blauw. Het is een dynamische kleur die  goed combineert met andere kleuren - en deze zelfs sprekender maakt. Samen met (goud)bruin bijvoorbeeld, ontstaat een complementair effect dat beide kleuren versterkt. 

Past de kleur van 2019 in jouw interieur?

Neem een foto mee, we helpen je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

Chinese Porcelain is de perfecte kleur blauw. Het blauw van diepe zeeën, van dromen over verre landen en nieuwe ervaringen. Een kleur die doet denken aan het blauw van schilderijen en vergezichten. Een ongrijpbare tint met een kalmerend effect. De kleur komt dan ook - niet verrassend - voor in de lijn ‘Flow at the core’ een collectie die staat voor rust, evenwicht en in verbinding staan met jezelf. 
 
Welke muren verf je in deze kleur van het jaar 2020? Ze zeggen dat grote ruimtes snel kleiner worden door donkere kleuren, maar soms moet je gewoon durven. Dat zou wel eens een  zeer verrassend effect kunnen geven. Of probeer eens meerdere (maar niet allemaal) muren van een ruimte te schilderen. Zo ontstaat een speels en toch ruimtelijk effect.

Chinese Porcelain is een mix van kobalt en moody, inktblauw. Het is de juiste keuze als je graag weer wat kleur in je interieur aanbrengt, maar wilt blijven combineren met natuurlijke (aarde)tinten.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay