vinyl_dd_beeld_1980x1005px20220328162416.webp

Veelzijdig vinyl van Decokay Design

Vinyl is vandaag de dag niet alleen meer praktisch. Nee, deze kunststof vloer is hypermodern en in allerlei stijlen te krijgen. Of je nu kiest voor sfeervol hout, industrieel beton, landelijke tegels of een klassieke visgraat, jouw smaak zit erbij.

Op zoek naar een makkelijke vloer (met kinderen)?

In onze showroom vind je alle soorten vinyl vloeren!

MAAK EEN AFSPRAAK

Onder ons huismerk Decokay Design voeren we verschillende collecties vloeren met een hoogwaardige kwaliteit en een vriendelijk prijskaartje. Ons vinyl is daar een goed voorbeeld van.

Maar waarom zou je kiezen voor een zachte kunststof vloer als vinyl? Behalve dat deze veelzijdige vloer gemakkelijk te onderhouden is, heeft die ook een sterke toplaag. De vinyl vloer kan dus tegen een stootje en is daarom geschikt voor elke leefruimte. Bovendien ervaar je met vinyl geen harde contactgeluiden, voelt het lekker onder je voeten. Last but not least: vinyl is te krijgen in allerlei moderne en trendy dessins.

Helemaal hip en happening en niet weg te denken uit de woonbladen is een visgraatvloer. En ja, ook die is te krijgen in vinyl! Dus zoek je wel die klassieke uitstraling, en staat gemak ook bovenaan je lijstje? Dan is dit een mooie oplossing. Vind je een visgraat of Hongaarse punt toch wat te druk? Een landelijke uitstraling krijg je met een eikenhouten vloer met lange en brede planken. De nieuwste collectie vinyl biedt een dessin met planken van maar liefst twee meter lang!
 
Wil je een stoerdere look? Kijk dan eens naar de XXL tegels van 80 x 80 cm. Groots in de ruimste zin van het woord. In kleurtinten als grijs, zand en antraciet. Een andere stoere vloer is de variant die veel weg heeft van een gietvloer. De uitstraling van beton, in verschillende grijstinten, met het gevoel van vinyl. Vaak worden deze vloeren kamerbreed gelegd… dus je hebt vrijwel geen naden. Dat is ook lekker hygiënisch.

Kortom legio mogelijkheden als het gaat om vinyl. Laat je vooral verrassen door onze uitgebreide collectie.

Deel dit artikel

Op zoek naar een makkelijke vloer (met kinderen)?

In onze showroom vind je alle soorten vinyl vloeren!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay