terra_eijffinger_beeld_1980x1005px1120220328120854.webp

Voel de aarde, voel Terra van Eijffinger

Behang dat je het gevoel geeft dat je met je handen door de ruwe aarde woelt en dichtbij de natuur bent, dat is Terra van Eijffinger. 

De betoverende natuur buiten, wordt binnen een oase van rust. Soms letterlijk, met bladmotieven of uitgebreide woeste berglandschappen en palmbomen. Maar vaak ook door inventief gebruik van texturen als bamboe en grashalmen. Sommige patronen lijken letterlijk ‘uitgegutst’, andere zijn subtieler ingewerkt als een tastbaar weefpatroon.

De kleuren van deze collectie wandbekleding sluiten aan bij het thema. Hier vind je geen knalroze of andere schreeuwende kleuren. Als het in de natuur voorkomt, zie je het hier terug. Dat levert evengoed een breed spectrum op. Van geel, oker, groen en goud, tot indigo en turkoois. 

Een absolute eyecatcher en must see, is de gelaagde ‘aquarel’ serie die in twee kleurstellingen is uitgevoerd. De TERRA 391560 en 391561. Deze doen bijna industrieel aan, maar hebben dezelfde etnische uitstraling. Alsof je naar een zonsondergang kijkt in per ongeluk uitgelopen verftinten. Ochtenddauw en avondrood ontmoeten elkaar.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay