STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een vouwgordijn van screendoek heeft veel voordelen. Normaal gesproken wordt screendoek gebruikt voor buiten de woning, maar de toepassing binnen is nu een trend, en een heel logische. Slim bedacht van Toppoint!

Vouwgordijnen van screendoek - multifunctionele oplossing van Toppoint
Screendoek is super sterk doek, dat gemaakt is van van glasvezel- of polyesterdraad, dat weer voorzien is van een pvc-coating. Normaal gesproken wordt screendoek buiten gebouwen gebruikt. Je ziet het bijvoorbeeld veel toegepast worden bij scholen en kantoren. Met een druk op de knop zakken de screens voor de ramen wanneer er teveel zonlicht naar binnen valt. Het is een nieuwe trend om deze supersterke kwaliteit zonwering ook binnen toe te passen.

Toppoint heeft daarom ook haar collectie uitgebreid met vouwgordijnen, rolgordijnen en lamellen van screendoek. Screendoek heeft - naast dat het échte zonwering voor binnen is - onnoemelijk veel voordelen ten opzichte van ‘gewone’ gordijnstof. Zo is het het onder meer vlamvertragend, vochtwerend, warmtewerend, en schimmelwerend. Perfect voor in natte ruimtes als de badkamer of keuken dus ook, en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast verkleuren veel ‘gewone’ stoffen, terwijl de lichtechtheid van de beschikbare stoffen in deze collectie tot het hoogste niveau gaat. Dat betekent weinig tot geen verkleuring. Wel zo prettig als je juist voor één van de unieke nieuwe modekleuren gaat: wat dacht je van koper- of zilverkleurige vouwgordijnen - strak - of in linnen look?

Screendoek vouwgordijnen geven daarnaast een mooie chique filtering van het licht. Ze zijn er in een breed aanbod modekleuren. Donkere kleuren zijn perfect voor werkruimtes waar je last hebt van directe lichtinval (zoals bij ramen op het zuiden). Lichte kleuren zijn ideaal voor ramen waar vooral de warmte geweerd moet worden.

Vouwgordijnen passen goed in meerdere woonstijlen, van romantisch tot industrieel. Door hun strakke toepassing in het raam, zijn ze goed te combineren met andere raamdecoratie zoals gordijnen. 

impressie
marmerprint inbetween
gordijnen van Toppoint

impressie
Toppoint
No limits
gordijnstoffen

Advies
Bepaal zelf alle lichtinval

Impressie
Screendoek vouwgordijn van Toppoint

Ontdek
No Limits van Toppoint
rekt grenzen op

meer over
gordijnen van
Toppoint

impressie
Toppoint
vitrage stoffen

Zonwering binnen, kan dat?

Check de vouwgordijnen van screendoek in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK KOM NAAR DE WINKEL

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
    Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
  • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
    Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
  • Harde raambekleding sfeerbepalend
    Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP