bold_eijffinger_beeld_1980x1005px1020220328120923.webp

Be Bold, ga voor modern retro met Eijffinger

De behangcollectie Bold van Eijffinger geeft een knipoog naar de jaren 50 - maar is fraai vertaald naar het heden. Je moet wel een beetje lef hebben voor dit behang.

Geheel in de tijdgeest zijn het de abstracte en expressieve vormen die het behang stijl geven. Trendy kleuren, uitvergrote geometrische patronen en krachtige lijnen. Je kunt het bovendien in je eigen ontwerp plakken - creatief met behang!

Je moet een beetje lef hebben voor deze wandbekleding. Als je voor dit behang kiest maak je een gedurfd statement met knallende organische vormen. Van ruiten tot Art deco, alle varianten hebben een betoverende retro look die je met een knipoog zeventig jaar terug slingert. Alleen al de typografie - in een hedendaagse jas - roept vergeten beelden op van vetkuiven, stepscooters en Audrey Hepburn.

Hip, hot en trending, zijn de ingewerkte texturen. Van korrelig zand, glimmend metallic brons tot grof geweven linnen. In het kleurgebruik is goed de huidige tijdgeest te zien. Soms bijna pastel, dan weer verzadigd en donker, maar altijd ‘ton sur ton’. Daar waar vroeger juist veel met complementaire kleuren gewerkt werd, is het nu vintage blauw, notenhout bruin, lak zwart en poederroze.

Leen gerust bij ons het stalenboek van deze hoogwaardige collectie. Of bestel op de website van Eijffinger een staal.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay