ahoh_groen_beeld_1980x1005px920220328120953.webp

A House of Happiness: ‘groene’ gordijnen op maat

A House of Happiness is een van oorsprong Fries bedrijf dat valt onder de overkoepelende organisatie Royal Vriesco International Fabrics, dat stamt uit 1919.

Milieubewuste gordijnen vinden?

Bekijk alle stalen en voorbeelden in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Het merk staat voor vrolijke stoffen waar je blij van wordt. Ze zijn kleurrijk, kwalitatief en hebben een creatief design. A House of Happiness heeft dan ook als ambitie de beste textieldecoratiespecialist van Europa te zijn.
 
Vanuit het eigen atelier ontwikkelt A House of Happiness jaarlijks honderden dessins en twee keer per jaar lanceert ze een nieuwe collectie. Duurzaamheid staat hier hoog op het lijstje. Zo voeren ze duurzame collecties, te herkennen aan de groene hangers, waarbij zowel gewerkt wordt met bewust geteelde katoen en gerecyclede grondstoffen als het hergebruiken van hoezen en hangers en het duurzaam verwerken van afval. Van de reststoffen die overblijven na het produceren van gordijnen of kussens worden bovendien creatieve producten gemaakt in het L.A.P.-atelier (liefde aandacht en progressie) door vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Behalve in het productieproces en de afvalverwerking zet A House of Happiness tevens ‘groene’ stappen in water-, papier- en elektra besparing. Zo is onder andere het kantoorpand voorzien van ruim zevenhonderd zonnepanelen en is het papierwerk zoveel mogelijk gedigitaliseerd om bomen te besparen. 
 
En dat ze creatief zijn blijkt niet alleen uit de gordijnontwerpen. Ook de verzending van je gekochte spullen gebeurt in dozen met leuke ontwerpen waarmee nog gespeeld kan worden door kinderen of die een ander doel kunnen dienen!  

Deel dit artikel

Milieubewuste gordijnen vinden?

Bekijk alle stalen en voorbeelden in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay