STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


A House of Happiness is een van oorsprong Fries bedrijf dat valt onder de overkoepelende organisatie Royal Vriesco International Fabrics, dat stamt uit 1919.

A House of Happiness: ‘groene’ gordijnen op maat
Het merk staat voor vrolijke stoffen waar je blij van wordt. Ze zijn kleurrijk, kwalitatief en hebben een creatief design. A House of Happiness heeft dan ook als ambitie de beste textieldecoratiespecialist van Europa te zijn.
 
Vanuit het eigen atelier ontwikkelt A House of Happiness jaarlijks honderden dessins en twee keer per jaar lanceert ze een nieuwe collectie. Duurzaamheid staat hier hoog op het lijstje. Zo voeren ze duurzame collecties, te herkennen aan de groene hangers, waarbij zowel gewerkt wordt met bewust geteelde katoen en gerecyclede grondstoffen als het hergebruiken van hoezen en hangers en het duurzaam verwerken van afval. Van de reststoffen die overblijven na het produceren van gordijnen of kussens worden bovendien creatieve producten gemaakt in het L.A.P.-atelier (liefde aandacht en progressie) door vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Behalve in het productieproces en de afvalverwerking zet A House of Happiness tevens ‘groene’ stappen in water-, papier- en elektra besparing. Zo is onder andere het kantoorpand voorzien van ruim zevenhonderd zonnepanelen en is het papierwerk zoveel mogelijk gedigitaliseerd om bomen te besparen. 
 
En dat ze creatief zijn blijkt niet alleen uit de gordijnontwerpen. Ook de verzending van je gekochte spullen gebeurt in dozen met leuke ontwerpen waarmee nog gespeeld kan worden door kinderen of die een ander doel kunnen dienen!  

Blog
Mooi en milieubewust
van A House of Happiness

Impressie
Ontdek de Cirtain
collectie
van A House
of Happiness

impressie
a house of happiness
Duurzame gordijncollectie

Milieubewuste gordijnen vinden?

Bekijk alle stalen en voorbeelden in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP