STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Met de Vivid collectie van Eijffinger haal je letterlijk een stukje natuur in huis. Palmen of cactussen, je waant je in een ware oase. Combineer gerust met de uni’s uit deze lijn om een rustmoment te creëren.

Vivid behang van Eijffinger: een ‘must have’!
Oh wow, soms wou je dat je iets níet gezien had… De collectie Vivid van Eijffinger is er zo één, waarvan je meteen denkt: ‘Die moet ik hebben!’ Je bent op slag verliefd op deze nieuwe behangcollectie, wedden? 
Als je ook maar een béétje trendgevoelig bent, wil je na het zien van het Vivid-behang opnieuw je huis inrichten. Wat het ‘wow’-effect geeft bij dit behang, is zonder twijfel de durf om uit te pakken met (handgeschilderde) dessins. Dat gebeurt bijvoorbeeld door subtiele herhaling van organische vormen.

Zo zijn er de speelse cactussen of palmbomen. (Zie je het al voor je in de kinderkamer?) Of het verstrooide bloemenmengsel dat precies voldoende spreiding heeft qua patroon, om toch eenheid te creëren. Daaraan herken je overigens kwalitatief behang bij uitstek; een goed behang heeft een gevarieerde herhaling, zonder dat het ‘propperig’ wordt. Daarnaast heeft het een goede gelaagdheid en structuur.
 
In andere variaties wordt uitgepakt door één groot canvas te creëren met een enkele sfeerimpressie. Zo is er een tropische oase, met een kamerbreed en -hoog dessin. Heb je een industriële of strakke inrichting, en vind je zoveel kleur niet goed passen, dan moet je hem eens in zwart-wit uitvoering bekijken. 

De meeste dessins zijn er bovendien in meerdere kleurvariaties. Deze zijn afgestemd op de laatste trends, dus goed te combineren met onder meer blush en steen-roze, salie, oker, en diep donkerblauw. 
Maar ook de uni’s (effen behangsoorten) zijn oogverblindend. Wil je bijvoorbeeld die echt authentieke uitstraling van (met kleur) gestucte muren in een handomdraai; geen probleem. Of ga voor een sterrenhemel aan de wand! Met Vivid van Eijffinger is dat allemaal mogelijk.

 

impressie
Eijffinger
Vivid collectie

blog
Beautiful Behang

advies
hoe zorg ik
Voor een egaal
behang resultaat

meer over
Eijffinger

Hou jij van de natuur?

Haal hem in huis met de behang collectie Vivid!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP