vivid_eijffinger_beeld_1980x1005px620220328121211.webp

Vivid behang van Eijffinger: een ‘must have’!

Met de Vivid collectie van Eijffinger haal je letterlijk een stukje natuur in huis. Palmen of cactussen, je waant je in een ware oase. Combineer gerust met de uni’s uit deze lijn om een rustmoment te creëren.

Hou jij van de natuur?

Haal hem in huis met de behang collectie Vivid!

MAAK EEN AFSPRAAK

Oh wow, soms wou je dat je iets níet gezien had… De collectie Vivid van Eijffinger is er zo één, waarvan je meteen denkt: ‘Die moet ik hebben!’ Je bent op slag verliefd op deze nieuwe behangcollectie, wedden? 
Als je ook maar een béétje trendgevoelig bent, wil je na het zien van het Vivid-behang opnieuw je huis inrichten. Wat het ‘wow’-effect geeft bij dit behang, is zonder twijfel de durf om uit te pakken met (handgeschilderde) dessins. Dat gebeurt bijvoorbeeld door subtiele herhaling van organische vormen.

Zo zijn er de speelse cactussen of palmbomen. (Zie je het al voor je in de kinderkamer?) Of het verstrooide bloemenmengsel dat precies voldoende spreiding heeft qua patroon, om toch eenheid te creëren. Daaraan herken je overigens kwalitatief behang bij uitstek; een goed behang heeft een gevarieerde herhaling, zonder dat het ‘propperig’ wordt. Daarnaast heeft het een goede gelaagdheid en structuur.
 
In andere variaties wordt uitgepakt door één groot canvas te creëren met een enkele sfeerimpressie. Zo is er een tropische oase, met een kamerbreed en -hoog dessin. Heb je een industriële of strakke inrichting, en vind je zoveel kleur niet goed passen, dan moet je hem eens in zwart-wit uitvoering bekijken. 

De meeste dessins zijn er bovendien in meerdere kleurvariaties. Deze zijn afgestemd op de laatste trends, dus goed te combineren met onder meer blush en steen-roze, salie, oker, en diep donkerblauw. 
Maar ook de uni’s (effen behangsoorten) zijn oogverblindend. Wil je bijvoorbeeld die echt authentieke uitstraling van (met kleur) gestucte muren in een handomdraai; geen probleem. Of ga voor een sterrenhemel aan de wand! Met Vivid van Eijffinger is dat allemaal mogelijk.

 

Deel dit artikel

Hou jij van de natuur?

Haal hem in huis met de behang collectie Vivid!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay