STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Holland Haag (Dutch design) is een begrip in de interieurbranche als het gaat om raamdecoratie op maat. Zij staan vooral bekend om hun ruime aanbod trendy stoffen. Così, cosa! Is een oud Italiaans gezegde, dat zoveel betekent als ‘so what?’. Maar in het geval van Holland Haag, bedoelen we niet zomaar trendy… Cosi is een collectie naast Catch en Cachet.

Holland Haag - Cosi, così cosa!

Holland Haag - Cosi, così cosa!
Cosi onderscheidt zich door kleur te bekennen. Precíes in de juiste kleuren van het jaar, mix en match je in deze lijn heel subtiel met je overige stijlelementen. Maar er is nog een belangrijk verschil. Cosi heeft ook een aantal vlamvertragende- en akoestische stoffen; het nieuwste op het gebied van raambekleding. 

Deze brandveilige stoffen zijn officieel gecertificeerd, en daardoor zeer geschikt voor bedrijfsmatige toepassing. Maar uiteraard heb je daar als consument minstens zoveel baat bij. Deze stoffen krimpen amper en zijn bovendien ‘lichtecht’, wat betekent dat ze niet verkleuren onder invloed van direct zonlicht.

Wat opvalt is de variëteit binnen de Cosi lijn. Het merk is door zijn diversiteit niet in één zin te vangen. We doen een greep uit het aanbod om je een indruk te geven.

Zo hebben de Embrace en Urban onder meer subtiele dessins. De Apollo, Brave en Barista en Celeb, hebben qua weving een luxe, hoogwaardige uitstraling. Dan heb je nog de Paradiso en Palma of de Amare (fraaie inbetweens). Je moet ze gewoon voelen en zien!

Handig als je al weet in welke kleurtoon je een aanvulling op je interieur zoekt: de Cosi’s zijn opgedeeld in ‘Blue, Greens, Pinks, Mustard, Coral en Aqua’.

blog
Cosi-gordijnen
voor rust en
gezelligheid in huis

impressie
Holland Haag
Cosi Collectie

advies
Welke trends zijn er op
het gebied van gordijnen?

meer over
Holland Haag

Specifieke raambekleding in gedachten?

Bij ons vind je alle soorten en maten op zicht!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sterren en lampjes voor twinkelende ramen
  In de donkere dagen voor kerst hang je natuurlijk leuke sterren en lampjes voor je ramen. Een beetje licht in donkere tijden. En met lekker gevoerde overgordijnen is de Kerst goed door te komen. 
 • Buiten grauw? Niet met grijs voor je raam!
  Grijs voor je raam terwijl het buiten guur is? Ja, juist! Breng sfeer in je interieur met deze veelzijdige kleur, die je overal mee kunt combineren!
 • Pastels laten je gordijnen leven
  Kleuren zijn niet ‘plat’. Kleuren worden intenser, levendiger en variëren voor het oog, al naar gelang de toepassing op het materiaal. Bij sommige kleuren is dit effect sterker dan bij andere. Dit geldt zeker voor de momenteel veel in interieurs gebruikte pasteltinten!

DECOKAY BLOGS

 • Inbetween als elegante room divider
  Lichtdoorlatende stoffen zijn niet alleen prachtig voor de ramen, maar ook midden in de kamer. Met al dat thuiswerken hebben we behoefte aan extra afscherming van lichtinval op het scherm, of dat nu voor het raam is, of halverwege de ruimte. Dat opent nieuwe perspectieven.
 • Kies voor kleur met Luxaflex® Duette® Shades en plissés
  Ben je toe aan wat kleur in je huis? Denk dan eens aan Duette® Shades of Plissé Shades van Luxaflex® in kleurschakeringen van de zon zoals warme tinten rood, oranje of geel. En wat dacht je van het afstemmen van diepblauwe shades op een blauw geverfde muur? Spannend en subtiel.  
 • Mooi en milieubewust van A House of Happiness
  Dat duurzaam en trendy heel goed samen gaan weten we inmiddels al wel. Maar maak jij ook echt bewust de keuze voor ‘groen’ in je interieur? Textieldecoratiespecialist A House of Happiness zegt: Green is not a color it’s an attitude. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP