cosi_holland_haag_beeld_1980x1005px320220328121343.webp

Holland Haag - Cosi, così cosa!

Holland Haag (Dutch design) is een begrip in de interieurbranche als het gaat om raamdecoratie op maat. Zij staan vooral bekend om hun ruime aanbod trendy stoffen. Così, cosa! Is een oud Italiaans gezegde, dat zoveel betekent als ‘so what?’. Maar in het geval van Holland Haag, bedoelen we niet zomaar trendy… Cosi is een collectie naast Catch en Cachet.

Specifieke raambekleding in gedachten?

Bij ons vind je alle soorten en maten op zicht!

MAAK EEN AFSPRAAK

Cosi onderscheidt zich door kleur te bekennen. Precíes in de juiste kleuren van het jaar, mix en match je in deze lijn heel subtiel met je overige stijlelementen. Maar er is nog een belangrijk verschil. Cosi heeft ook een aantal vlamvertragende- en akoestische stoffen; het nieuwste op het gebied van raambekleding. 

Deze brandveilige stoffen zijn officieel gecertificeerd, en daardoor zeer geschikt voor bedrijfsmatige toepassing. Maar uiteraard heb je daar als consument minstens zoveel baat bij. Deze stoffen krimpen amper en zijn bovendien ‘lichtecht’, wat betekent dat ze niet verkleuren onder invloed van direct zonlicht.

Wat opvalt is de variëteit binnen de Cosi lijn. Het merk is door zijn diversiteit niet in één zin te vangen. We doen een greep uit het aanbod om je een indruk te geven.

Zo hebben de Embrace en Urban onder meer subtiele dessins. De Apollo, Brave en Barista en Celeb, hebben qua weving een luxe, hoogwaardige uitstraling. Dan heb je nog de Paradiso en Palma of de Amare (fraaie inbetweens). Je moet ze gewoon voelen en zien!

Handig als je al weet in welke kleurtoon je een aanvulling op je interieur zoekt: de Cosi’s zijn opgedeeld in ‘Blue, Greens, Pinks, Mustard, Coral en Aqua’.

Deel dit artikel

Specifieke raambekleding in gedachten?

Bij ons vind je alle soorten en maten op zicht!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay