mini_me_eijffinger_beeld_1980x1005px1020220328104028.webp

Mini you op komst? Check het behang ‘Mini Me’ van Eijffinger!

In blijde verwachting, en daarom druk met de babykamer? Behang leent zich bij uitstek voor kinderkamers, doordat je met vrolijke, kleurrijke en drukke patronen mag werken. Dit stimuleert bovendien je baby’s ontwikkeling omdat er iets ‘te kijken’ valt.

De baby- of kinderkamer een nieuwe look geven?

Check de collectie Mini Me in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Het behang uit de collectie ‘Mini Me’ is een echte aanrader wat dat betreft en behoort tot de nieuwe generatie kinderkamer behang. Het is verrassend stijlvol en gestileerd.

Zo is er bijvoorbeeld een lijn in drie kleuren die met schijnbaar moeiteloze pennestreken een onderwaterwereld neerzet met walvissen en andere vissen. Of een vrolijk stippen behang dat je de indruk geeft dat een confetti ballon ontploft is en overal pastelkleurige confetti door de kamer vliegt. 

Ben je echt op zoek naar die old-school stijl maar dan in een nieuw jasje? Dit zoete behang met dieren uit het bos past in zowel de baby jongens- als meisjeskamer, en door de enkele kleurstelling blijft het rustig, maar zijn de prints toch uitnodigend en uitdagend genoeg om naar te blijven kijken. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay