zen_bn_walls_beeld_1980x1005px920220328104000.webp

Helemaal Zen met BN Walls

Zen in je woonkamer of slaapkamer? Dat gaat nu heel eenvoudig met het behang uit de collectie Zen, van BN Walls. Je hoeft alleen nog maar plaats te nemen op een bank en te ontspannen...

Op zoek naar nieuw behang?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

De collectie Zen van BN Walls, bestaat uit een mix van botanische motieven, afgewisseld met illusoire landschappen. Daarnaast is een deel van deze collectie ‘uni’, oftewel effen. Deze collectie heeft echter speelse accenten door suggestief gemêleerde weefpatronen.

Wat opvalt, is dat de gehele collectie rust uitstraalt door gebruik van lichte kleurschakeringen en grijs tinten. De botanische-, bloemrijke en landschap motieven krijgen hierdoor een heel ander effect dan de meest behangen met drukke dessins. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beneveld berglandschap? 

Of deze Cherry Blossom Tree? Hij is er in drie kleuren, waarvan de ‘oud-bruine’ uitvoering, wat op een antieke schets lijkt. Het is een andere benadering van het populaire bloesem behang, dat beter past in je interieur als je je qua kleur niet teveel wilt uitspreken. 

Had je je zinnen juist gezet op die hippe botanische stijl, maar is ook groen je kleur niet, ook dan is er keuze genoeg in deze collectie. Bekijk bijvoorbeeld het wuivend bamboe eens of de fraaie bonsai bomen. 
Ga je voor subtiel en grijs-wit tinten, dan kun je met de Zen collectie ook je hart ophalen.

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuw behang?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay