pip_studio_5_beeld_1980x1005px720220328103900.webp

Kleurexplosies bij Pip Studio 5 behang van Eijffinger 

Als je denkt; ‘ik wil van dat hippe, trendy behang met florale motieven en vogels’… dan is deze collectie Pip Studio 5, precies wat je voor ogen hebt.

Hip behang van Pip Studio combineren?

Kom naar de winkel voor een totaaladvies voor jouw ruimte

MAAK EEN AFSPRAAK

Gezien op de beurs in Parijs; en hij sluit naadloos aan op de modekleuren natuurlijk groen, oud roze en goud, en de materialen rotan en hout, die je daar ook veel zag. 

De weelderige bloemenprints spatten van het ontwerp. Jungle prints van bladeren, bloemen, planten en hier en daar een verstopte vogel. In de ondergrond is een klein sterretje in reliëf aangebracht. Dit maakt het dessin levendig en daarmee voel je ook meteen de kwaliteit. De lijnen zijn er in veel subtiele kleurverschillen, waarbij de combinatie van achtergrond en printkleur steeds modieus en complementair op elkaar is afgestemd. 

Ook een combinatie van twee soorten behang uit deze collectie werkt prachtig. Wat dacht je van één wand in streepdessin ‘Blurred Lines’ die overigens met bijna alle dessins in de collectie een mooie match is. Dit dessin heeft een grafische streep met chevron patroon en een structuurtje met subtiel glanzende streep. Het is door de uitgesproken kleurstellingen een echte ‘Pip streep’. Of combineer de blurred lines eens met de Pip Floris raindrops, voor een retro effect met kleurexplosie. 

Deel dit artikel

Hip behang van Pip Studio combineren?

Kom naar de winkel voor een totaaladvies voor jouw ruimte

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay