skin_eijffinger_beeld_1980x1005px620220328103831.webp

De collectie Skin van Eijffinger kruipt onder je huid...

Eijffinger volgt de laatste trends op de voet... Op de voetstappen van luipaarden, leeuwen en zebra’s om precies te zijn. Wilde dieren en hun leefomgeving, zijn de inspiratie voor deze collectie ‘Skin’. 

Het kan je niet ontgaan zijn; dierenprints zijn al enige tijd terug van ‘passé’; niets is hipper! Het lijkt dan ook een trend te zijn die doorzet over meerdere jaren, wat niet geheel onbegrijpelijk is. Je kunt namelijk eindeloos variëren op het thema, mits je kleurgebruik ‘in tune’ is. 

De prints van dierenhuiden in deze collectie, en van dorre craquelé steppes, doen heel tactiel aan. Je stapt als het ware in de huid van het prooidier, en versmelt met hun leefomgeving. Van weelderige jungle tot panterprint. Het mooie is echter, dat ze tegelijk vervreemden door hun modieuze kleuren. 

Wat dacht je van een turquoise panterprint? Of een geschubde goudkleurige krokodillenhuid… Niet gek genoeg? Roze met zwarte zebra strepen wellicht iets voor jou? Gecombineerd met de basiskleuren in jouw woonomgeving kun je gerust zeggen: ‘Take a walk on the wild side…’

Leen gerust bij ons het stalenboek van deze hoogwaardige collectie. Of bestel op de website van Eijffinger een staal.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay