toppoint_gordijnen_beeld_1980x1005px420220328103714.webp

Toppoint; trend en kwaliteit gaan goed samen

Toppoint heeft een collectie bijzondere en fraaie stoffen van hoge kwaliteit. Wat voor type gordijn je ook zoekt, je vindt het bij Toppoint.

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Laat je inspireren en adviseren door Decokay

TOPPOINT BLOG

De gordijnstoffen van Toppoint sluiten naadloos aan bij de laatste modetrends. Hippe stoffen voeren dan ook de boventoon. 

Er is ruime keuze uit een heel diverse collectie overgordijnen en (semi) transparante stoffen zoals inbetweens en vitrage. Ook heeft Toppoint een zeer fraaie collectie kamerhoge gordijnstoffen voor de moderne wave gordijnen. 

De No Limits collectie is een mooi voorbeeld van een multifunctionele stof die meer doet dan alleen licht filteren. De prachtige stoffen zijn namelijk tevens waterafstotend en weerbestendig (condensvorming). 

Die kwaliteit zie je niet alleen terug in design en kleur, maar overduidelijk ook in functie. Zo heeft Toppoint mooie, moderne blackout stoffen, in tegenstelling tot het standaard aanbod dat vaak automatisch nogal ‘oubollig’ is. Of een breed aanbod akoestische stoffen, voor bij houten vloeren en leren meubels, die het geluid heel vernuftig dempen. Uiteraard is ook de brandveiligheid niet vergeten. 

Alle Toppoint gordijnen hebben 7 jaar garantie - en dat zie je aan de stoffen! Je herkent de kwaliteit onmiddellijk, onder meer aan de ingeweven dessins en de gevarieerde weefstoffen, in prachtige tijdloze kleuren en dessins.

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuwe gordijnen?

Laat je inspireren en adviseren door Decokay

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay