HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Een rolgordijn, jaloezie en inbetween in één product: we hebben het over Silhouette Shades. Een unieke raambekleding die het hele felle licht filtert en ‘tempert’; zoals Luxaflex® het zelf treffend omschrijft. Daardoor voel je de zachte streling van de zon op je huid door de shades heen. 

De Luxaflex® Silhouette Shades zijn bijna te decoratief om ook nog zo functioneel te zijn; maar niets is minder waar. Met hun metallic glans en elegante transparantie, ogen ze futuristisch chique, maar passen ze toch in elk interieur. Ze filteren het zonlicht op een ingenieuze manier, waardoor dit 25% warmteafgifte scheelt. Dat verwacht je niet als je die subtiele transparantie ziet. 

Kantel en sluit je echter de ‘lamellen’, dan heb je ineens een zonwering van 99% gecreëerd. Dat halen bepaald niet alle soorten raambekleding. Voor het behoud van je meubels, vloeren en andere lichtgevoelige stoffen en schilderijen in huis is dit optimaal. Neem daarbij de trendy kleuren waarin deze shades gemaakt worden, en je bent om. De traditionele kleuren zijn uitgebreid met charcoal grey en trendy pastels die goed passen in de hedendaagse soft loft interieurs. 

Luxaflex® staat ook bekend om zijn moderne, en meestal vernuftige bedieningssystemen. Zo hebben zij als ultieme oplossing de gemotoriseerde PowerView®, welke volledig op afstand te bedienen is. Daarnaast is er het handmatige LiteRise® (wat al enorm veel bedieningsgemak scheelt) of tot slot het SmartCord®. Alle Silhouettes Shades kunnen hiermee uitgerust en bediend worden.
 

impressie
Silhouette® Shades
van Luxaflex®

blog
Met één druk op
de knop geregeld

over
LUXAFLEX®

advies
Elektrisch
bedienbare raambekleding

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP