luxaflex_silhouette_shades20220825160539.webp

‘Temper’ het zonlicht met Luxaflex® Silhouette® Shades 

Een rolgordijn, jaloezie en inbetween in één product: we hebben het over Silhouette® Shades. Een unieke raambekleding die het hele felle licht filtert en ‘tempert’; zoals Luxaflex® het zelf treffend omschrijft. Daardoor voel je de zachte streling van de zon op je huid door de shades heen. 

Gevallen voor de kwaliteit van Luxaflex®?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

De Luxaflex® Silhouette® Shades zijn bijna te decoratief om ook nog zo functioneel te zijn; maar niets is minder waar. Met hun metallic glans en elegante transparantie, ogen ze futuristisch chique, maar passen ze toch in elk interieur. Ze filteren het zonlicht op een ingenieuze manier, waardoor dit 25% warmteafgifte scheelt. Dat verwacht je niet als je die subtiele transparantie ziet. 

Kantel en sluit je echter de ‘lamellen’, dan heb je ineens een zonwering van 99% gecreëerd. Dat halen bepaald niet alle soorten raambekleding. Voor het behoud van je meubels, vloeren en andere lichtgevoelige stoffen en schilderijen in huis is dit optimaal. Neem daarbij de trendy kleuren waarin deze shades gemaakt worden, en je bent om. De traditionele kleuren zijn uitgebreid met charcoal grey en trendy pastels die goed passen in de hedendaagse soft loft interieurs. 

Luxaflex® staat ook bekend om zijn moderne, en meestal vernuftige bedieningssystemen. Zo hebben zij als ultieme oplossing de gemotoriseerde PowerView®, welke volledig op afstand te bedienen is. Daarnaast is er het handmatige LiteRise® (wat al enorm veel bedieningsgemak scheelt) of tot slot het SmartCord®. Alle Silhouettes® Shades kunnen hiermee uitgerust en bediend worden.

Deel dit artikel

Gevallen voor de kwaliteit van Luxaflex®?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay