bloom_eijffinger_beeld_1980x1005px220220328103611.webp

Bloom van Eijffinger; lichtvoetig design

De collectie ‘Bloom’ van Eijffinger is een ingetogen behangcollectie van handgeschept papier waarmee je alle kanten op kunt. 

Bloom, van Eijffinger, bestaat uit zowel bloemmotieven als rustieke planken, grafische dessins en uni’s, in exact de juiste kleuren. De dessins passen goed in lichte, scandinavische interieurs, maar misstaan zeker niet in de romantische look van een beach cottage of zomerhuis. 

Het geheel wordt dermate subtiel gecombineerd, dat een verfrissend nieuwe uitstraling ontstaat. Wat opvalt, is dat de florale dessins in deze collectie op veel uiteenlopende manieren verbeeld worden. Van figuratief, tot schilderachtig, van geometrisch tot klassiek en Art Deco. Wat ze verbindt, is overduidelijk de rustieke stijl. Fris, monter en opgewekt. 

Daarbij zijn de variaties in kleur leidend voor jouw keuze. Vrijwel elk uniek ontwerp is er in een kleur passend bij jouw interieur. Pasteltinten wisselen contrasterende zwart/wit tinten af. Dat zie je mooi terug bij de planken dessins. 

Kortom; wilde je altijd al die gezellige sfeer hebben van een Scandinavische blokhut met schrootjes? Dan kun je je hart ophalen met Bloom! In elke stijl is er een andere uitvoering met beschilderde schrootjes. Dit loopt uiteen van meerdere pasteltinten, tot decoratief bewerkte planken met bloemen dessins. Alle geven ze dat gevoel van jouw eigen tuinhuis, strandhuis of blokhut. Afgezonderde verstilling, met een toefje weemoed. 
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay