STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De collectie ‘Bloom’ van Eijffinger is een ingetogen behangcollectie van handgeschept papier waarmee je alle kanten op kunt. 

Bloom van Eijffinger; lichtvoetig design
Bloom, van Eijffinger, bestaat uit zowel bloemmotieven als rustieke planken, grafische dessins en uni’s, in exact de juiste kleuren. De dessins passen goed in lichte, scandinavische interieurs, maar misstaan zeker niet in de romantische look van een beach cottage of zomerhuis. 

Het geheel wordt dermate subtiel gecombineerd, dat een verfrissend nieuwe uitstraling ontstaat. Wat opvalt, is dat de florale dessins in deze collectie op veel uiteenlopende manieren verbeeld worden. Van figuratief, tot schilderachtig, van geometrisch tot klassiek en Art Deco. Wat ze verbindt, is overduidelijk de rustieke stijl. Fris, monter en opgewekt. 

Daarbij zijn de variaties in kleur leidend voor jouw keuze. Vrijwel elk uniek ontwerp is er in een kleur passend bij jouw interieur. Pasteltinten wisselen contrasterende zwart/wit tinten af. Dat zie je mooi terug bij de planken dessins. 

Kortom; wilde je altijd al die gezellige sfeer hebben van een Scandinavische blokhut met schrootjes? Dan kun je je hart ophalen met Bloom! In elke stijl is er een andere uitvoering met beschilderde schrootjes. Dit loopt uiteen van meerdere pasteltinten, tot decoratief bewerkte planken met bloemen dessins. Alle geven ze dat gevoel van jouw eigen tuinhuis, strandhuis of blokhut. Afgezonderde verstilling, met een toefje weemoed. 
 

impressie
Eijffinger
Bloom collectie

meer over
behang en gordijnen
van Eijffinger

inspiratie
Long Island gevoel,
maar dan bij je thuis

advies
een stappenplan
om zelf te behangen

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP