STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Behang dat veel weg heeft van een kunstzinnig beschilderd doek met weelderige bloemen en planten; dat is Fiore van BN Walls. Bloemen, in al hun pracht!

Fiore van BN Wallcoverings spat van het doek
De behangcollectie Fiore, valt op door zijn verscheidenheid. Wat hem verbindt, zijn de floral designs en botanische sferen. Soms abstract uitgevoerd, soms met zichtbare penseeltoetsen, en bedrieglijk realistisch. 

Daarnaast zijn ook de uni’s (effen designs) uit deze collectie betoverend doordat ze nét niet effen zijn. Het effect dat je met deze effen ontwerpen bereikt is levendig, je zou het met eigen ogen moeten zien en voelen! Alsof geweven draden het behang vormen en hoe dichterbij je komt, hoe meer detail je ziet. 

Zo zijn de abstracte ‘toefjes’ wolk (of zijn het nou blaadjes van de Japanse notenboom…?) in wel zes pasteltinten verkrijgbaar. Alle creëren ze een zachte, subtiele levendigheid. Interessant voor iedereen die wél de botanische trend ambieert, maar niet té nadrukkelijk wil werken met kleur.

Voor wie dat wél wil, heeft Fiore echter ook ruime keuze. Diepe, kleurrijke en warme tinten voeren een alternatieve realiteit op. Een dromerige realiteit, waar je (net als vroeger) naar blijft staren, en steeds weer nieuwe ontdekkingen in doet. Exotische zangvogels, rustend op een tak tussen weelderige bloemen en vruchten. Of dichter bij huis, ijsvogels fladderend tussen delicate, realistisch geschilderde rozen. Je verliest je in elk dessin van Fiore; dat ‘bloem’ betekent in het Italiaans.

impressie
BN Walls
Fiore collectie

inspiratie
Prachtig paasgeel?

Of een ‘Urban Jungle’
op je muur?

meer over
behang van
BN WALLS

advies
Hoe haal je behang
van de muur
met afweekmiddel?

Op zoek naar nieuw behang?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP