fiore_bn_walls_beeld_1980x1005px20220328103534.webp

Fiore van BN Wallcoverings spat van het doek

Behang dat veel weg heeft van een kunstzinnig beschilderd doek met weelderige bloemen en planten; dat is Fiore van BN Walls. Bloemen, in al hun pracht!

Op zoek naar nieuw behang?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

De behangcollectie Fiore, valt op door zijn verscheidenheid. Wat hem verbindt, zijn de floral designs en botanische sferen. Soms abstract uitgevoerd, soms met zichtbare penseeltoetsen, en bedrieglijk realistisch. 

Daarnaast zijn ook de uni’s (effen designs) uit deze collectie betoverend doordat ze nét niet effen zijn. Het effect dat je met deze effen ontwerpen bereikt is levendig, je zou het met eigen ogen moeten zien en voelen! Alsof geweven draden het behang vormen en hoe dichterbij je komt, hoe meer detail je ziet. 

Zo zijn de abstracte ‘toefjes’ wolk (of zijn het nou blaadjes van de Japanse notenboom…?) in wel zes pasteltinten verkrijgbaar. Alle creëren ze een zachte, subtiele levendigheid. Interessant voor iedereen die wél de botanische trend ambieert, maar niet té nadrukkelijk wil werken met kleur.

Voor wie dat wél wil, heeft Fiore echter ook ruime keuze. Diepe, kleurrijke en warme tinten voeren een alternatieve realiteit op. Een dromerige realiteit, waar je (net als vroeger) naar blijft staren, en steeds weer nieuwe ontdekkingen in doet. Exotische zangvogels, rustend op een tak tussen weelderige bloemen en vruchten. Of dichter bij huis, ijsvogels fladderend tussen delicate, realistisch geschilderde rozen. Je verliest je in elk dessin van Fiore; dat ‘bloem’ betekent in het Italiaans.

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuw behang?

Bekijk ons aanbod in de winkel, we adviseren je graag!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay