as_creation_four_seasons_in_one_day_beeld_1980x1005px620220328092044.webp

AS Création; Four Seasons in one day

De botanische of geometrische trend hoeft niet altijd druk te zijn. Voor de liefhebber die het liever wat rustiger houdt, is de nieuwe behangcollectie van AS Création een absolute ‘must see’.

Door subtiel kleurgebruik, dat precíes on trend is, past de nieuwe botanische collectie ‘Four Seasons’ van AS Création, in elk interieur. Al naar gelang je smaak, kun je kiezen voor aardetinten of juist voor lichte pasteltinten. Wat de ontwerpen verbindt in deze collectie, zijn de zachte, discrete kleuren.

Of het nu fiere, zachtblauwe kraanvogels zijn, die parmantig poseren tegen een pastel groen-witte hemel, donzige veertjes die versmelten in poeder roze dons, of ragfijne gouden libellen in een kobaltblauwe zee van stilte… De natuur in huis halen hoeft niet druk te zijn. 

Datzelfde geldt voor de subtiele grafische ontwerpen in deze collectie. Zachte wittinten gecombineerd met goud en zachtblauw. 

Dit behang is bestand tegen de wervelende invloeden van trends en tijd. Het is tijdloos door zijn klasse en eenvoud, maar vernieuwend door de ontwerpen, die precies die kwalitatieve dessins hebben waarmee goed behang zich onderscheidt. 

Four seasons staat voor rust, kalmte en terugkeer naar de oorsprong. Daar pak je een kopje thee en een goed boek bij, of dat nou in de slaapkamer of woonkamer is… Je kunt ontspannen en voelt je thuis. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay